Επιλογή Σελίδας

Σε μια από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις, ο νεανικός Πιερικός γνώρισε τη συντριβή με 5-0 από την ΑΕ Καραϊσκάκης, στο Γήπεδο Αγίων Αναργύρων Άρτας, για την 23η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και έχασε έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα, εν αντιθέσει με το “συγκρότημα” του Νίκου Θεοδοσιάδη που απέδειξε για άλλη μια αγωνιστική ότι βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, σημειώνοντας τη 10η νίκη του στα 10 τελευταία παιχνίδια! Πλέον, οι Αρτινοί βρίσκονται στην 2η θέση, “πιάνοντας” τον Ολυμπιακό Βόλου στους 51 βαθμούς, παραμένοντας στο -4 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας, ενώ ο Πιερικός υποχώρησε στη 10η θέση της βαθμολογίας, την οποία “μοιράζεται” με τους Μαύρούς Αετούς Ελευθεροχωρίου, έχοντας από 24 βαθμούς.
“Κλειδί” για την επικράτηση της ΑΕ Καραϊσκάκης ήταν τα δυο γρήγορα γκολ με Κόλλινς στο 2′ και Γυφτοκώστας στο 6′, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι μόλις στο 1′. Το σκηνικό ήταν παρόμοιο και στο β’ μέρος, όπου οι Αρτινοί με άλλα δυο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά, πρώτα του Μαζιώτη στο 59′ και έπειτα του Ζυγκερίδη στο 63′ ουσιαστικά “τελείωσαν” το παιχνίδι. Το “κερασάκι στην τούρτα” έβαλε ο Ευαγγέλου στο 88′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον τερματοφύλακα Σαραηλίδη, του οποίου το ντεμπούτο στη φετινή σεζόν, κάτω από τα γκολπόστ του Πιερικού, ήταν “εφιαλτικό”…
Για το παιχνίδι υπήρχε ενημέρωση από τον Κώστα Κολιό, στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air”, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 15.00-18.00 στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM.

Το “φιλμ” του αγώνα
1′ Σουτ του Γυφτοκώστα έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε άουτ.
2′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Γυφτοκώστας έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Πιερικού για τον Κόλλινς, ο οποίος πλάσαρε επιτυχημένα τον Σαραϊλίδη και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.
4′ Σουτ του Κοκονόζι, απομάκρυνε με τα πόδια ο Ανδρούτσος.
6′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Μαζιώτης σέντραρε βρίσκοντας τον Γυφτοκώστα στην πλάτη της άμυνας της κατερινιώτικης ομάδας κι αυτός με πλασέ έκανε το 2-0.
13′ Εκτέλεση κόρνερ του Χαρτσιά, ο Αβραμίδης έπιασε την κεφαλιά και έστειλε η μπάλα λίγο δίπλα από την εστία του Πιερικού.
15′ Σουτ του Ντατίδη, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια Σαραϊλίδης.
30′ Εκτέλεση φάουλ του Παπανίκου, έδιωξε δύσκολα ο Σαραϊλίδης.
46′ Πλασέ του Γυφτοκώστα που βρέθηκε τετ α τετ με τον Σαραϊλίδη, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.
48′ Ο Χαρτσιάς τροφοδότησε τον Γυφτοκώστα όμως το διαγώνιο πλασέ του πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του Πιερικού.
55′ Σουτ του Μαζιώτη, σε αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, η μπάλα έφυγε άουτ.
59′ ΓΚΟΛ! 3-0: Σέντρα του Κόλλινς, με τον Σαραϊλίδη να κάνει κακή εκτίμηση της φάσης και τον Γυφτοκώστα γυρίζει για τον Μαζιώτη που από κοντά δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0.
64′ ΓΚΟΛ! 4-0: Ο νεοεισελθών Ζυγκερίδης μπήκε μέσα στην περιοχή του Πιερικού και με πλασέ έκανε το 4-0.
80′ Εκτέλεση φάουλ του Μπεκατώρου, κεφαλιά του Ευαγγέλου, η μπάλα έφυγε άουτ.
88′ ΓΚΟΛ! 5-0: Ο Ευαγγέλου εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του Σαραϊλίδη και του έκλεψε τη μπάλα, αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα του Πιερικού να τον ανατρέψει μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να υποδεικνύει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο παίκτης που το κέρδισε και νικώντας τον Σαραϊλίδη, διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νικόπουλος με βοηθούς τους Ξηρομερίτη και Μίχο, ολοι τους από την Κέρκυρα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ Καραϊσκάκης (Νίκος Θεοδοσιάδης): Ανδρούτσος, Καψάλης, Παπανίκου, Καραγιαννίδης, Αβραμίδης, Κόλλινς (61′ Ζυγκερίδης), Ντατίδης, Βελέτης, Γυφτοκώστας, Μαζιώτης (74′ Ευαγγέλου), Χαρτσιάς (67′ Μπεκατώρος)
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σαραϊλίδης, Κολομπάκης, Μπαρούτας, Λούγκος, Τσιώμης, Κραγιόπουλος, Νταντίνης, Μάρκου (70′ Ηλιάδης), Σεχολάρι (85′ Γαλανόπουλος), Παπαδόπουλος, Κοκονόζι (76′ Γελαδάρης).

ρεπορτάζ: Κώστας Κολιός, με πληροφορίες και από το artagoal.gr



Pin It on Pinterest

Shares
Share This