Επιλογή Σελίδας


Άνοιξαν σήμερα, οι εγγραφές για τον αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», τη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Πιερίας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2022.

Δηλώσεις συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την συμπλήρωση με σειρά προτεραιότητας των 2000 αριθμών, που θα διατεθούν. Σε κάθε περίπτωση ως προθεσμία υποβολής ορίζεται η Τρίτη 04 Οκτωβρίου. Με βάση την αυξημένη ζήτηση σε αριθμούς συμμετοχής, που παρατηρείται κάθε χρόνο παρακαλείστε να δηλώνετε συμμετοχή στον αγώνα μόνο εφόσον είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε μέρος, προκειμένου να μη στερήσετε την συμμετοχή από άλλον συναθλητή σας, που δεν προμηθεύτηκε έγκαιρα αριθμό.

Οι δηλώσεις συμμετοχής (ατομικές και ομαδικές) γίνονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.katerini.gr, καθώς και στο https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=50a63f40c85d52836a261c1b75947544&l=GR&g=0

H συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν.

Προλάβετε και εξασφαλίστε τη θέση σας εγκαίρως, καθώς είναι βέβαιο ότι οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία!

Πληροφορίες

Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2351350516 & 2351047445 (Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου: Νικηφόρος Γκόλτσιος & Γιώργος Μίχος). Στα παραπάνω τηλέφωνα μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι και για πληροφορίες που αφορούν τις ομαδικές συμμετοχές.

Επίσης, για σχετικές διευκρινίσεις, στο email: oppapkaterinis@gmail.com.

Όπως είναι γνωστό, ο αγώνας με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα ελευθερίας), διοργανώνεται από τον Δήμο Κατερίνης (Τμήμα Επικοινωνίας) – Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This