Επιλογή Σελίδας

Τις δύο πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν πραγματοποίησε ο Ερμής Εξοχής.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ερμή ενέταξε στο δυναμικό της τον πολύπειρο αμυντικό μέσο Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο αλλά και τον Λάζαρο Κοσμίδη που αγωνίζεται στη θέση του δεξιού χαφ.

Ο Παπαγιαννόπουλος που έχει αξιοσημείωτη διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος σε Β’, Γ’ και Δ’ Εθνική με Πιερικό, Πατραϊκό, Αγροτικό Αστέρα, Πανναξιακό, Ολυμπιακό Βόλου, Εθνικό Κατερίνης, ΑΕ Ποντίων Κατερίνης και Ακαδημία Πλαταμώνα, συνεχίζει να… οργώνει τα γήπεδα, πλέον της ΕΠΣ Πιερίας και τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε τη φανέλα του Άρη Κοκκινοπλιτών στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Ο Λάζαρος Κοσμίδης την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην ΑΕ Καρίτσας, όπου υπήρξε συμπαίκτης αλλά και… καθοδηγούμενος από τον προπονητή του Ερμή Εξοχής, Χρήστο Βελώνη. Εκτός από την ΑΕ Καρίτσας, ο Κοσμίδης έχει φορέσει τις φανέλες του Ταύρου Ελάφου και της Ελπίδας Ανδρομάχης.

Οι δύο παίκτες τα βρήκαν σε όλα με τον πρόεδρο του Ερμή, Κώστα Χριστοφορίδη κι έτσι “ανοίγουν” τον “κύκλο” της ενίσχυσης της ομάδας έτσι ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This