Επιλογή Σελίδας


Του Γιάννη-Μάριου Παπαδόπουλου

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο Bernie Ecclestone. Ο πρώην «ισχυρός άνδρας» της Formula 1 θεωρεί ότι ο επικεφαλής της ομάδας της Mercedes, Toto Wolff, έχει αρχίσει να «βαριέται» τη συμπεριφορά του Hamilton, ο οποίος σ το ξεκίνημα της σεζόν εμφανίστηκε λιγότερο ανταγωνιστικός συγκριτικά με τον George Russell.

«Δεν πίστευα ότι ο Russell ήταν τόσο καλός, αλλά έκανε πολύ καλή δουλειά», δήλωσε ο Ecclestone σε συνέντευξή του στη Daily Mail, προσθέτοντας: «Εκπλήσσομαι. Ή μήπως ο Lewis δεν έκανε καλή δουλειά; Θα έλεγα και τα δύο. Ο Toto έχει βαρεθεί λίγο τον Lewis. Δεν νομίζω ότι προσπαθεί πραγματικά. Για να το θέσω αλλιώς: Ο Lewis δεν φαίνεται να ανησυχεί για το αν θα χάσει».

Σύμφωνα με τον Ecclestone, αν όντως τα κίνητρα του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή μειωθούν, ο Wolff θα μπορούσε να καταφύγει σε μια από τις «μαγικές» του κινήσεις για να ελευθερώσει τη θέση, παρότι το συμβόλαιο του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή λήγει το 2023.

«Ο Lewis θα μπορούσε να “πουλήσει” τη θέση του στον Toto κι ο Toto θα μπορούσε να κάνει ένα από τα μαγικά του… ξόρκια, προσφέροντας σε κάποιον άλλον λιγότερα χρήματα και κρατώντας έτσι 20 εκατομμύρια λίρες». Συλλογισμός που, προς το παρόν, μοιάζει μόνο με εικασία, αν και είναι γεγονός πως αν ο Russell εξακολουθήσει να κερδίζει τον Hamilton στο υπόλοιπο της σεζόν, δυνητικά θα άρχιζαν να δημιουργούνται κάποια ερωτήματα στην ανώτατη διοίκηση της ομάδας της Mercedes αναφορικά με το εάν πρέπει να πληρώνεται με τόσα χρήματα ο Lewis.

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This