Επιλογή Σελίδας


Μία από τις συναρπαστικότερες κούρσες της πρώτης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών της Θεσσαλονίκης ήταν τα 100 μ. εμπ. των Γυναικών εκεί όπου η συμμετοχή των Ελισάβετ Πεσιρίδου (ΑΟ Κάλλιστος) και Αναΐς Καραγιάννη (ΑΕΚ) δημιουργούσε προϋποθέσεις για καλές επιδόσεις.

Η Πεσιρίδου κατάφερε να φτάσει στην όγδοη νίκη της στο Πρωτάθημα καθώς διένυσε τα 100 μ. εμπ. σε 13.18 (0,8) και βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ. Και το πέτυχε κάνοντας δυνατή κούρσα στα τελευταία μέτρα, αφού μέχρι και το έβδομο εμπόδιο η Καραγιάννη φαινόταν να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Η αθλήτρια της ΑΕΚ τερμάτισε σε 13.21 (0,8) σε μία ακόμη σταθερή εμφάνιση στη σεζόν, αφιύ φέτος έχει διανύσει την απόσταση σε 13.15.

Η έμπειρη αθλήτρια κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα σε ένα στάδιο όπου έχει τρέξει πολλές φορές στο παρελθόν σε νεαρότερη ηλικία, αλλά και μπροστά στα μέλη της οικογένειας της και φίλων της, που ήρθαν από την Κατερίνη για να την παρακολουθήσουν.

Είναι γεγονός πως κάθε χρόνο βρίσκω το ρυθμό περίπου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Το έχω πει και άλλη φορά φέτος, πως είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Θεωρώ πως και ο σημερινός χρόνος δεν είναι αντιπροσωπευτικός. Με βοήθησε πολύ που η Καραγιάννη είναι φέτος σε καλή κατάσταση, καθώς ήξερα πως θα γίνει μια ωραία γρήγορη κούρσα“, είπε η Πεσιρίδου, που θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στους Μεσογειακούς Αγώνες, ενώ μπροστά της έχει και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Σάρα Αουντί (ΓΣ Ερμής Ιλίου) με 13.95.

  1. Ελισάβετ Πεσιρίδου (ΑΟ Κάλλιστος) – 13.18 (+0.8)
  2. Αναίς Καραγιάννη (ΑΕΚ) – 13.21 (+0.8)
  3. Σάρα Άουντι (ΓΣ Ερμής Ιλίου) – 13.95 (+0.8)
  4. Σοφία Ιωσηφίδου (ΟΚΑ Καβάλας) – 13.97 (+0.8)
  5. Πασχαλίνα Παπαδοπούλου (ΓΣ Λαγκαδά) – 14.36 (+0.8)
  6. Σοφία Καμπερίδου (ΑΠΣ Πυγμή Ευόσμου) – 14.55 (+0.8)
  7. Ελένη Ανέστη (Παναξιακός ΑΟ) – 14.63 (+0.8)
  8. Χαβά Ντελίου (ΟΦΚΑ οι Ροδιονίκες) – δεν τερμάτισε

Pin It on Pinterest

Shares
Share This