Επιλογή Σελίδας


Στην Παραλία της Πιερίας το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 η Πάλη φοράει… μαγιό και μπαίνει στην άμμο, καθώς διεξάγονται τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Το ραντεβού με την Πάλη στην Άμμο έχει δοθεί στο ALOHA Beach Bar στην Παραλία Κατερίνης και το θέαμα αναμένεται μεγάλο κι έντονο, καθώς θα γίνουν οι αγώνες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 5 Ιουνίου θα διεξαχθούν τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Παμπαίδων-Παγκορασίδων και Εφήβων-Νεανίδων, ενώ μία ημέρα αργότερα, την Κυριακή 6 Ιουνίου η δράση κορυφώνεται με τις διοργανώσεις σε επίπεδο Εφήβων-Νεανίδων, όπως και με το Πανελλήνιων των Ανδρών και των Γυναικών.

Συνολικά θα αγωνιστούν περισσότεροι από 400 αθλητές. Παράλληλα, οι διοργανώσεις θα αποτελέσουν και… ορεκτικό για το μεγάλο ραντεβού της Ελλάδας με το ιδιαίτερο και πολύ εντυπωσιακό format της Πάλης στην Άμμο, που έχει οριστεί για το διήμερο 9 και 10 Ιουλίου στην Παραλία της Κατερίνης.

Να θυμίσουμε ότι στο πρώτο από τα πέντε event του Beach Wrestling World Series η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Στεφανία Ζαχείλα απέδειξε τη δυναμική και τις ικανότητές της και ανέβηκε στο βάθρο στα +70κιλά των γυναικών, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης συνδιοργανώνουν η ΕΛΟΠ με την βοήθεια της Περιφερειακής Ενότητας Κατερίνης, του Δήμο Κατερίνης και των Ολύμπιων Κατερίνης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This