Επιλογή Σελίδας

Φιλική νίκη με 2-0 επί του Αιγινιακού πέτυχε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Γιάννης Παραλυκίδης” το απόγευμα της Παρασκευής. Στην ανάπαυλα τιμήθηκε ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου.

Ο Αιγινιακός στάθηκε καλά απέναντι σε έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας, ο οποίος έφτασε στην επικράτηση χάρη σε γκολ των Ξυδούς στο 23′ και Ναζλίδη στο 78′.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 64′ όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Καπετάνου,΄αλλά ο Κιρκιλιανίδης έστειλε τη μπάλα άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τους Κουκουβίτη και Β. Χαλκίδη.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "ONEILL E"
Οι συνθέσεις των ομάδων

Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Μοσχίδης, Μιχαηλίδης, Κακατάτσιος Η., Παπαδόπουλος, Παππάς, Τσολακίδης, Δαραής, Κιρκιλιανίδης, Καραγιάννης, Καπετάνος, Ορφανίδης.
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Ρούσσος, Βουλτσίδης, Παντερμαλής, Χαιρεκάκης, Τασιώνας.
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Δημήτρης Παυλίδης): Μπλατσιώτης, Καραγκούνης, Λαμπίρης, Φυτόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Ιντζόγλου, Μπατζώνης, Τρούμπαλος, Παλαιολόγου, Ξυδούς, Σεχολάρι.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ζουκάν, Σιδηρόπουλος, Τσακνάκης, Τσενικλής, Ναζλίδης, Ναρίκος, Μότσιας.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που κάθονται και άτομα που στέκονται

Τιμήθηκε ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα, οι Αιγινιώτες τίμησαν τον ποδοσφαιριστή του Εθνικού, Παναγιώτη Γιαζιτζόγλου για την προσφορά του στον Αιγινιακό αλλά και συνολικά στο πιερικό ποδόσφαιρο.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και γρασίδι

Την πλακέτα απένειμε ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού και πρώην Γενικός Διευθυντής της “ΠΑΕ Αιγινιακός”, Βασίλης Παππάς ενώ ο Γενικός γραμματέας του συλλόγου, Γιώργος Καρανικόλας του παρέδωσε μια φανέλα του Αιγινιακού με το αγαπημένο νούμερο το 20 και τ’ όνομα του.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Ο Γιώργος Καρανικόλας κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, έκανε μια συνοπτική αναφορά της παρουσίας του Γιαζιτζόγλου στον Αιγινιακό στα 5 χρόνια (4 σεζόν στη Β’ Εθνική, φθάνοντας τη περίοδο 2013-14 να διεκδικεί την άνοδο του στα πλέι οφ για τη Super League, και μια πρωταθλητής στη Γ’ Εθνική) που φόρεσε τη φανέλα του, ενώ εξήρε το ήθος του αναφέροντας χαρακτηριστικά την πρωτοβουλία του Παναγιώτη στη διαδικασία της οικονομικής επιτήρησης της ΕΠΟ το 2018, συμβάλοντας στην αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων και στην παραμονή στη Football League.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και δέντρο

Μετά το αγωνιστικό μέρος ακολούθησε μπάρμπεκιου στους παράγοντες, ποδοσφαιριστές και προπονητές των δύο ομάδων ενώ και οι νεαροί φίλαθλοι του Αιγινιακού που φέτος έκαναν το “Γιάννης Παραλυκίδης” να θυμίζει με τη “καυτή” ατμόσφαιρα του γήπεδο πολύ μεγαλύτερης κατηγορίας, παρευρέθηκαν στο τραπέζι.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται, γρασίδι και κείμενο που λέει "ελληνικά ΒΟΥΛΤΣΙΔΗΣ APinE"

Να σημειώσουμε ότι το τιμώμενο πρόσωπο, Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου, που ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος από τη βράβευση που του έγινε, ήρθε στο γνώριμο περιβάλλον του οικογενειακώς, με τη σύζυγό του, Ιωάννα, τον πεθερό του, Δήμο και τον κουνιάδο του, Θοδωρή.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που κάθονται και εξωτερικοί χώροι

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρανικόλας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This