Επιλογή Σελίδας

Με τον εντυπωσιακότερο τρόπο που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς έκανε την είσοδό του στα playoffs ανόδου ο ΓΑΣ Σβορώνου ο οποίος ισοπέδωσε με το εκκωφαντικό 7-0 τον Μελιτέα Μελίτης στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος» στην πρεμιέρα των μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική της επόμενης σεζόν. Η ομάδα του Γιάννη Βαρβούτη εμφανίστηκε απόλυτα προετοιμασμένη για το παιχνίδι, ήταν αψεγάδιαστη σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και καθάρισε την υπόθεση νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο σκοράροντας τέσσερις φορές μέσα σε διάστημα μόλις δεκατεσσάρων λεπτών (22’ με 35’), ενώ με επιπλέον τρία τέρματα στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο έδωσε θριαμβευτικές διαστάσεις στην επιτυχία της.

Από την άλλη πλευρά, ο Μελιτέας με εξαίρεση το πρώτο εικοσάλεπτο όπου ήταν ανταγωνιστικός χάνοντας μάλιστα και μία ευκαιρία στο έκτο λεπτό για να ανοίξει το σκορ, δεν κατάφερε σε κανένα χρονικό σημείο από το πρώτο γκολ του ΓΑΣ και μετά να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι και μοιραία παραδόθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου του.

«Showtime» από τους Νίκο Κυπαρίσση και Δημήτρη Κυρτέγο για τους γηπεδούχους (2 γκολ και 3 ασίστ ο πρώτος, 2 γκολ και 2 ασίστ ο δεύτερος) οι οποίοι έστησαν πάρτι στον αγωνιστικό χώρο και ηγήθηκαν της επίθεσης για τον ΓΑΣ , από ένα τέρμα σκόραραν οι Ζώβληκας, Καρτσαμπάς, αυτογκόλ του Τσίτση το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης.

Στο 5ο λεπτό ο ΓΑΣ απείλησε για πρώτη φορά στη συνάντηση με τον Νίκο Βούλγαρη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας ύστερα από τροφοδότηση του Καρτσαμπά, αλλά να αστοχεί με το δεξί από πολύ πλεονεκτική θέση στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μελιτέας απάντησε στις ευκαιρίες, με τον Τόρο να πιάνει αριστερό σουτ από διαγώνια θέση λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και τη μπάλα να καταλήγει ελάχιστα πάνω από τα γκολπόστ.

Στο 9’ ο Κατσιαμήτας βγήκε σε θέση τετ- α- τετ, πλάσαρε με το δεξί, με τον Μαυροματίδη να σώζει σωτήρια με το ένα πόδι και εν συνεχεία οι αμυντικοί του Μελιτέα να απομακρύνουν τον κίνδυνο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 17’ ο Κατσιαμήτας με έξοχη ατομική ενέργεια απέφυγε τρείς αντιπάλους συγκλίνοντας προς τον άξονα, δημιούργησε χώρο για τον εαυτό του και έκανε το σουτ το οποίο όμως δεν ανησύχησε τον Μαυροματίδη που μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 22’ ο ΓΑΣ Σβορώνου άνοιξε το σκορ, όταν μετά από γλυκιά σέντρα του Κυπαρίσση εντός περιοχής, οΤσίστης στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα με κεφαλιά, την έστειλε στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του για το 1-0.

Στο 25’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους όταν ο Κυπαρίσσης σέντραρε από τη δεξιά πλευρά για τον Κυρτέγο και εκείνος με υπέροχη κεφαλιά-ψαράκι νίκησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Η ορμή του ΓΑΣ συνεχίστηκε αμείωτη, καθώς δύο λεπτά αργότερα ήρθε το τρίτο γκολ με τον Κυπαρίσση να μοιράζει μία ακόμη ασίστ, καθώς με συστημένη σέντρα βρήκε τον Ζώβληκα στο δεύτερο δοκάρι ο οποίος με κεφαλιά στην κλειστή γωνία του Μαυροματίδη σκόραρε για το 3-0.

Στο 35’ ο Κυρτέγος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κυπαρίσσης με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, από δημιουργός χρίστηκε σκόρερ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο 40’ ο Κατσιαμήτας σούταρε με το δεξί από το όριο της μεγάλης περιοχής βάζοντας πολλά φάλτσα στη μπάλα, αλλά εκείνη πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 49’ ο Κυπαρίσσης σούταρε με το δεξί από το ύψος της περιοχής με τη μπάλα να κοντράρει σε σώματα αμυντικών και να καταλήγει κόρνερ.

Στο 51’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έφυγε στην κόντρα επίθεση, διήνυσε αρκετά μέτρα φτάνοντας σε θέση τετ-α-τετ αλλά το τελείωμά του πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 55’ ο Κατσιαμήτας μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και έκανε το γύρισμα προς την εστία, με τον Μαυροματίδη να διώχνει προς στιγμή τη μπάλα και τον Καρτσαμπά να σκοράρει στην επαναφορά με δυνατό δεξί σουτ για το 5-0.

Στο 61’ το πάρτι συνεχίστηκε για τους γηπεδούχους, καθώς ο Κυρτέγος από το όριο της μεγάλης περιοχής έδωσε έτοιμο γκολ στον Κυπαρίσση και ο επιθετικός του ΓΑΣ με πλασέ στην κίνηση σημείωσε το 6-0.

Ο χορός των τερμάτων έλαβε τέλος στο 66ο λεπτό με τον Κυπαρίσση να μοιράζει την τρίτη του ασίστ στην αναμέτρηση, τροφοδοτώντας με εξαιρετική σέντρα τον Κυρτέγο στο δεύτερο δοκάρι με τον 35χρονο μεσοεπιθετικό να νικάει με καρφωτή κεφαλιά τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το τελικό 7-0.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουρουτζίκας με α’ βοηθό τον κ. Δεδικούση και β’ βοηθό τον κ. Κωτσούμπα (ΕΠΣ Λάρισας).

ΓΑΣ Σβορώνου (Γιάννης Βαρβούτης) : Παπατολίκας (62’ Αδάμος), Ν.Βούλγαρης (62’ Χ.Βούλγαρης), Χατζηθεοδωρίδης, Τροίρης, Δημητρίου, Δημητρουλόπουλος (62’ Γκαράτζιας), Καρτσαμπάς, Ζώβληκας, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος (70’ Μακράκης), Κατσιαμήτας (76’ Καραμανώλας).

Μελιτέας Μελίτης (Κυριάκος Ρώμας): Μαυροματίδης, Καρακόλης (65’ Σοβιτσλής), Αγγέλου, Γκώγκος (57’ Δεληναούμης), Α.Παπαδόπουλος, Τσίτσης, Ουρούμης, Πιστολάκης (82’ Λαζαρίδης), Τόρος (46’ Πινόπουλος), Γ.Παπαδόπουλος, Ιωάννου (82’ Ιωαννίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This