Επιλογή Σελίδας

Πρωταθλητής της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας αναδείχθηκε ο Αιγινιακός ξεπερνώντας με 3-0 το εμπόδιο του Γεωργάκη Ολύμπιου Λόφου, στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ.

Ο αγώνας διακόπηκε στο 42′ καθώς οι Λοφίτες που ξεκίνησαν με 9 ποδοσφαιριστές και χωρίς αλλαγές, έμειναν με 6 παίκτες λόγω διαδοχικών τραυματισμών 3 παικτών.

Ο Αιγινιακός που θα κατακτούσε το πρωτάθλημα ακόμα και με ισοπαλία σήμερα, έφτασε τους 58 βαθμούς, τερματίζοντας 2 βαθμούς πάνω από τον δεύτερο του πίνακα, Καλλιθεακό.

Ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου έμεινε στους 39 βαθμούς και τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Το κλίμα ήταν πανηγυρικό στο “Γιάννης Παραλυκίδης” με το “συγκρότημα” του Γιώργου Ντάμτσιου να ανοίγει το σκορ στο 18′ με γκολ του Καπετάνου.

Στο 20′ ο Φιρινίδης “έγραψε” το 2-0 ενώ το 3-0 πέτυχε στο 25′ ο Δαραής.

Στο 34′ αποχώρησε τραυματίας ο Γιαννιώτσας με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να συνεχίσουν με οκτώ παίκτες.

Στο 38′ αποχώρησε τραυματίας ο Ίτσιος και ο Γεωργάκης Ολύμπιος συνέχισε με επτά ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 40′ η ομάδα του Λόφου έμεινε με έξι ποδοσφαιριστές καθώς αποχώρησε τραυματίας και ο Ευαγγελόπουλος.

Έτσι, στο 42′ ο διαιτητής Ντασιόπουλος διέκοψε οριστικά τον αγώνα, με το σκορ να είναι 3-0, καθώς ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου έμεινε με λιγότερους από επτά ποδοσφαιριστές.

Βοηθοί του Ντασιόπουλου ήταν η Φωτιάδου και ο Χαλκίδης.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός: Μοσχίδης, Κακατάσιος, Παπαδόπουλος, Παππάς, Τσολακίδης (34′ Βουλτσίδης), Φιρινίδης (27′ Παντερμαλής), Καπετάνος, Δαραής, Κιρκιλιανίδης (27′ Τασιώνας), Ορφανίδης (27′ Μιχαηλίδης), Μπουντάνι (34′ Ρούσσος).
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Σιώκας, Κουμαντζιάς, Πανωλής, Ίτσιος, Μέλλιος, Γιαννιώτας, Τσιμπούκας, Ευαγγελόπουλος, Μπαλαούρας Α., Καρτσαμπάς.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων και του τροπαίου του πρωταθλητή στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Αιγινιακού, από τον Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας, Αστέριο Τόκα, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This