Επιλογή Σελίδας

Την επιστροφή του στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας μετά από 15 χρόνια “σφράγισε” ο Καλλιθεακός Καλλιθέας κερδίζοντας με 3-1 την Ελπίδα Ανδρομάχης, στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ της Β’ κατηγορίας.

Η ομάδα του Παναγιώτη Κυπαρίσση μπορεί να μην κατέκτησε το πρωτάθλημα καθώς ο Αιγινιακός επικράτησε με 3-0 του Γεωργάκη Ολύμπιου Λόφου, όμως αυτό δε άλλαξε καθόλου το πανηγυρικό κλίμα για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Οι Καλλιθεάτες τερμάτισαν στο -2 από την κορυφή με 56 βαθμούς έναντι 58 των Αιγινιωτών ενώ η Ελπίς Ανδρομάχης κατετάγη 6η, μένοντας στους 36 βαθμούς.

Το 1-0 έγινε στο 38′ όταν ο Τζιμόπουλος δε συννενοήθηκε καλά με τον Μαντζόλη σε γύρισμα προς το τέρμα, με αποτέλεσμα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 64′ με γκολ του Κυπαρίσση.

Η “απάντηση” του Καλλιθεακού ήλθε άμεσα, με τον Βογιατζή να κάνει το 2-1 στο 66′.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 76′ ο Παπαδόπουλος.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας, Γιάννης Συμεωνίδης απένειμε στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό επιτελείο του Καλλιθεακού Κύπελλο για την άνοδο και μετάλλια ενώ στη συνέχεια ακολούθησε μπάρμπεκιου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε η Δ. Τσικλητάρη με βοηθούς τις Β. Τσικλητάρη και Κουρινιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Καλλιθεακός Καλλιθέας (Παναγιώτης Κυπαρίσσης): Οκουτσόγλου (90′ Τσώλης), Μαυρόπουλος, Λαδένης (59′ Αμβροσιάδης), Μπαμπέτας, Γκόγκος, Ιωάννου, Βογιατζής, Κεραμιδιώτης, Ζωγράφος (75′ Γαλαξίδης), Τσιτλακίδης, Παπαδόπουλος.
Ελπίς Ανδρομάχης (Θάνος Τζήμας): Μαντζόλης, Παπαζήσης (86′ Θεοχαρόπουλος), Μαγιώνας, Τζιμόπουλος, Κουκάρας (81′ Βογιατζής), Κελέρογλου, Τσέτσιλας, Μπούσιου (71′ Θανασός), Καραδήμος (81′ Γεωργιάδης), Κυπαρίσσης, Παπαδόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This