Επιλογή Σελίδας

Του Γιώργου Καρανικόλα

Επειδή πρέπει στο ποδόσφαιρο να μνημονεύουμε τις θετικές ενέργειες, θα σταθούμε στον ιστορικό Απόλλωνα Λιτοχώρου, το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του οποίου προέβησαν σε μια ομολογουμένως σπάνια κίνηση σεβασμού και αναγνώρισης στον αντίπαλο Αιγινιακό που ανέβηκε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.

Αναμφίβολα μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και μακάρι να τη μιμηθούν κι άλλες ομάδες, γιατί μόνο ευμενή σχόλια πρόκειται ν’ αποσπάσει.

Πιο συγκεκριμένα στο “Πύρρος Δήμας” την Κυριακή 1 Μαΐου πρίν την έναρξη του αγώνα για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας Απόλλων Λιτοχώρου – Αιγινιακός, οι παίκτες των γηπεδούχων και οι προπονητές τους έξω από τη φυσούνα του γηπέδου σχημάτισαν ανθρώπινο διάδρομο παρατεταγμένοι σε δύο σειρές και κατά την είσοδο των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Αιγινίου στον αγωνιστικό χώρο τους χειροκρότησαν δυνατά, δίνοντας “ιπποτικά” το χέρι και συγχαίροντάς τους για την επιτυχία τους, κατά τα ισπανικά πρότυπα. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο αυτό που ζήσαμε και μας άφησε κυριολεκτικά άφωνους αλλά και εντυπωσιασμένους.

Μπράβο στην οικογένεια του Απόλλωνα, πολλά συγχαρητήρια για την υψηλή αθλητική παιδεία που επέδειξε και του ευχόμαστε τα καλύτερα. Τελευταίο θα μνημονεύσω έναν άνθρωπο που προσφέρει πάρα πολλά στο πιερικό Ποδόσφαιρο. Αναφέρομαι στον Γρεβενιώτη προπονητή κύριο Χρήστο Χασιώτη. Είναι “κόσμημα” για την Πιερία μας. Και χωρίς υπερβολή, τέτοιοι άνθρωποι με ήθος και ευσυνειδησία δεν συναντάς συχνά. Το έργο που επιτελεί στο Λιτόχωρο εδώ και αρκετά χρόνια είμαι βέβαιος ότι πολύ σύντομα θα τον δικαιώσει.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός του Αιγινιακού

Πολύ ικανοποιημένοι είναι οι άνθρωποι του Αιγινιακού από την επιτυχία που σημείωσε ο ετήσιος χορός της ομάδας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο. Ο φίλαθλος κόσμος του Αιγινίου έδωσε βροντερό παρών, στηρίζοντας με τη συμμετοχή τους του ηθικά αλλά και οικονομικά τον σύλλογο ενώ την εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, οι προπονητές και οι διοικητικοί παράγοντες της ομάδας, τίμησαν με την παρουσία τους οι τοπικές αρχές και επρόσωποι φορέων.

Ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου, Γιώργος Καρανικόλας αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, στάθηκε στην άνοδο της ομάδας στην Α’ κατηγορία, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ερχόμαστε… Αυτόν τον Αιγινιακό ονειρευόμαστε σήμερα να έχει παρόν και μέλλον”.

Ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας, Αστέριος Τόκας σε σύντομο χαιρετισμό του στάθηκε στη φετινή επιτυχία του Αιγινιακού και συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιου, το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου ενώ εξήρε την αρμονική συνεργασία του ιστορικού σωματείου με την Ένωση.

Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This