Επιλογή Σελίδας

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, ο Καλλιθεακός Καλλιθέας έφτασε στη νίκη επί του Γεωργάκη Ολύμπιου Λόφου, επικρατώντας με 3-2 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα της Καλλιθέας εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του Αιγινιακού με τον Απόλλωνα Λιτοχώρου και μείωσε τη διαφορά από τους Αιγινιώτες σε 2 βαθμούς (53-55).

Έτσι, θεωρητικά μπορεί να ελπίζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αν κερδίσει την τελευταία αγωνιστική την Ελπίδα Ανδρομάχης εντός έδρας και παράλληλα ο Αιγινιακός χάσει στην έδρα του από τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου.

Φυσικά, και οι Καλλιθεάτες και ο Αιγινιακός έχουν εδώ και καιρό εξασφαλίσει την άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου έμεινε στην 4η θέση και στους 39 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον Απόλλωνα Λιτοχώρου που έφτασε τους 41.

Ο Ναλμπαντίδης στο 11′ έβαλε μπροστά την ομάδα του Λόφου, κάνοντας το 0-1.

Ο ίδιος παίκτης στο 18′ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έδωσε “αέρα” δύο τερμάτων στον Γεωργάκη Ολύμπιο.

Ο Καλλιθεακός μείωσε σε 1-2 με γκολ του Παπαδόπουλου στο 20′.

Στο 55′ ο Τσιτλακίδης ισοφάρισε σε 2-2 για την ομάδα της Καλλιθέας.

Την ανατροπή για τους γηπεδούχους ολοκλήρωσε στο 83′ ο Κωστόπουλος, ο οποίος “έγραψε” το 3-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τη Φωτιάδου και του Κουκουβίτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Καλλιθεακός Καλλιθέας: Οκουτσόγλου, Μαυρόπουλος, Λαδένης, Μπαμπέτας, Γκόγκος, Ιωάννου, Βογιατζής, Κεραμιδιώτης, Αμβροσιάδης (52′ Κωστόπουλος), Τσιτλακίδης, Παπαδόπουλος.
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Μπαλαούρας Α., Κουμαντζιάς, Ίτσιος Γ., Ίτσιος Δ., Μέλλιος, Γιαννώτας, Πανωλής, Ευαγγελόπουλος, Τσιμπούκας, Ναλμπαντίδης, Κώστας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This