Επιλογή Σελίδας

Την ευκαιρία να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος από σήμερα έχασε ο Αιγινιακός που αναδείχθηκε ισόπαλος 4-4 με τον Απόλλωνα Λιτοχώρου, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Πύρρος Δήμας” του Λιτοχώρου, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Β’ ΕΠΣ Πιερίας.

Ο Αιγινιακός έφτασε τους 55 βαθμούς και είδε τον Καλλιθεακό να τον πλησιάζει στους 53, ωστόσο εξακολουθεί να είναι φαβορί για τον τίτλο καθώς την τελευταία αγωνιστική χρειάζεται έναν βαθμό απέναντι στον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου, στο “Ιωάννης Παραλυκίδης”, για να χριστεί πρωταθλητής.

Ο Απόλλων με τον σημερινό βαθμό έφτασε τους 41 βαθμούς και αύξησε την απόστασή του από τον 4ο Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου στους 2 βαθμούς. Με νίκη την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ στην έδρα της Πίνδου Άνω Αγιάνη, ο Απόλλων εξασφαλίζει την 3η θέση.

Ο Ζηνέλης με δυο γκολ, στο 16′ και στο 25′ έκανε το 2-0 για τους Λιτοχωρίτες.

Η “απάντηση” του Αιγινιακού ήλθε από τον Καπετάνο που με ισάριθμα γκολ στο 33′ και στο 41′ ισοφάρισε σε 2-2, αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ μέρος.

Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά προβάδισμα με γκολ του Κουκουνάρα στο 60′ 

Ο Φιρινίδης στο 63′ ισοφάρισε σε 3-3 για τους Αιγινιώτες.

Ο Κουκουνάρας στο 67′ “έγραψε” το 4-3 για την ομάδα του Λιτοχώρου.

Στο 69′ ο Καπετάνος με το τρίτο του γκολ στην αναμέτρηση διαμόρφωσε το τελικό 4-4.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς τυς Κουτσικανίδη και Αμανατίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Λιτοχώρου:
Μητρόπουλος, Κυρίλλος, Φούφι Α., Ντάτσι, Κολωνιάρης Γ., Μαύριος, Ζήδρος (71’ Κεχαγιάς), Κουράτι, Καταχιώτης, Κουκουνάρας, Ζηνέλης.

Αιγινιακός: Μοσχίδης, Μιχαηλίδης, Κακατάσιος Η., Παπαδόπουλος (60’ Φιρινίδης), Παππάς, Τσολακίδης, Καπετάνος, Δαραής, Ορφανίδης (87’ Κιρκιλιανίδης), Τασιώνας, Κακατάσιος Χ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This