Επιλογή Σελίδας

Ένας ψυχωμένος Απόλλων Λάρισας κατάφερε να επικρατήσει δίκαια εντός έδρας του ΠΑΟΚ Β’ με σκορ 2-1 να τερματίσει στην 11η θέση με 35β. (ενώ οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν στους 44 πόντους – 8η θέση) και βέβαια να παραμείνει για 6η χρονιά στην Super League 2.

Ο Απόλλων Λάρισας ήξερε ότι δεν υπάρχει αύριο, αν δεν κέρδιζε και έτσι ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση.

Στο 2′ ο – εκ των κορυφαίων – Λίταινας βρήκε με 100άρα μπαλιά τον εξαιρετικό Μπαλογιάννη από τα δεξιά που σέντραρε για να πεταχτεί στην κίνηση ο Ανδρέας Σταματής ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 1-0.

Οι Λαρισαίοι είχαν τον πρώτο λόγο από τα πρώτα λεπτά, “έχτισαν” πάνω στο προβάδισμα τους και έδειξαν πολύ την θέληση τους για την νίκη και αφού δύο φορές σε σουτ του Villa και του Λίταινα οι παίκτες του ΠΑΟΚ Β’ έδιωξαν πάνω στην γραμμή, πέτυχαν το 2-0 στο 3′ με φοβερό βολέ του Isaak Karamoko το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Αν και οι “ασπρόμαυροι” μείωσαν με το γκολ του Τζίμα στο 52′ λεπτό σε 2-1, οι “κυανόλευκοι” κατάφεραν να διατηρήσουν την διαφορά και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, νίκησαν τελικά εντός έδρας τον ΠΑΟΚ Β’ με 2-1.

Το “όγδοο θαύμα” πέτυχε λοιπόν ο Απόλλων Λάρισας, αφού με πρωτομάστορα τον τεχνικό Θωμά Γράφα, από τις τελευταίες θέσεις, κατάφερε να πάει στην 11η θέση και να παραμείνει στην κατηγορία, παρά τις αντιξοότητες που έτυχαν, αποδεικνύοντας ότι η επόμενη μέρας του ανήκει.

Δεν υπάρχουν υστερήσαντες από την ομάδα της Λάρισας, αφού όσοι χρησιμοποιήθηκαν τα έδωσαν όλα για την νίκη και το πέτυχαν.

Φυσικά και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Μοναδικό “μελανό” σημείο η φάση του 90+2′ όπου οι φιλουξενούμενοι (προφανώς δεν το αντιλήφθησαν) δεν εφήρμοσαν το fair play σε τραυματισμό του Κώστα Χατζή.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Καλούσης, Σκούπρα, Τiboue, Villa (80’ Πετράκης), Μπαλογιάννης (90+2’ Ζιάκας), Χατζής, Κaramoko (87’ Ποτοσόγλου), Σταματής, Λίταινας, Λουκάς

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης (77’ Κουλούρης), Παναγιώτου, Τσαούσης, Καλουτσικίδης (46’ Φασίδης), Ουεντραόγκο (77’ Μελετίδης), Γρόσδης (46’ Σαλαμούρας), Τζίμας, Τσοπούρογλου και Πανίδης (84’Γκορντεζιάνι).

pics by Kostas Tsomakos @crimsonscorer.gr

Πηγή: Crimsonscorer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This