Επιλογή Σελίδας

Με εντός έδρας νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς επικράτησε με σκορ 4-0 της Ξάνθης στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2 Betsson.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας προηγήθηκε στην πρώτη της καλή στιγμή στην αναμέτρηση στο 9ο λεπτό. Ο Μπιανκόνι με ωραία ενέργεια, μπήκε στην περιοχή, σούταρε αλλά ο Τσομπανίδης απέκρουσε, στην επαναφορά ο Μπαντιμπανγκά πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Στο 15ο λεπτό νέα καλή στιγμή, όταν μετά από λάθος της άμυνας της Ξάνθης, ο Μπιανκόνι πλάσαρε από πλεονεκτική θέση, όμως ήταν άστοχος.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πέτυχε το 2-0 στο 30ο λεπτό. Ο Μπιανκόνι μπήκε από πλάγια θέση στην περιοχή και με ωραίο σουτ, διπλασίασε τα τέρματα της Αναγέννησης.

Στο 32ο λεπτό ο Τσέλιος εκτέλεσε το φάουλ από μακρινή απόσταση, όμως ο Γκέκας απέκρουσε στη γωνία του.

Καλή στιγμή για την Αναγέννηση Καρδίτσας στο 36ο λεπτό. Ο Καρανίκας έκανε τη σέντρα, ο Γκίνη έστρωσε με κεφαλιά στον Μπιανκόνι, εκείνος πλάσαρε, με την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια του Τσομπανίδη.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 42ο λεπτό, όταν ο Γκάβριτς βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, όμως ο Γκέκας με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το «μηδέν», απομακρύνοντας σε κόρνερ.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Αναγέννηση Καρδίτσας να είναι ανώτερη και να προηγείται με σκορ 2-0 της Ξάνθης.

Η πρώτη ευκαιρία του δευτέρου μέρους σημειώθηκε στο 48ο λεπτό και ανήκε στους φιλοξενούμενους. Ο Τζανακάκης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, με την μπάλα να περνά άουτ.

Καλή στιγμή για την Αναγέννηση Καρδίτσας στο 50ο λεπτό, όταν ο Μάνιος έκανε την προσωπική ενέργεια, σούταρε εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσομπανίδη.

Δέκα λεπτά αργότερα η Αναγέννηση Καρδίτσας σημείωσε γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε για χέρι του Πλέγα.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πέτυχε το 3-0 και πάλι με τον Μπιανκόνι. Ο Πολίτης που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι με εξαιρετική μπαλιά, έδωσε στον Μπιανκόνι και εκείνος πλάσαρε εύστοχα τον Τσομπανίδη.

Καλή ευκαιρία για τη Ξάνθη στο 80ο λεπτό, όταν ο Τσέλιος έδωσε στο Διαμαντόπουλο, εκείνος πλάσαρε όμως ο Γκέκας μπλόκαρε σταθερά.

Δύο λεπτά αργότερα η Αναγέννηση Καρδίτσας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Ο Μπαντιμπανγκά με ωραία ενέργεια και πάσα βρήκε τον Γκίνη, που δε δυσκολεύτηκε να πετύχει το τέταρτο γκολ της Αναγέννησης.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με την Αναγέννηση Καρδίτσας να παίρνει την εντός έδρας νίκη με σκορ 4-0.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Καλαμπόκας (80′ Μπακρατσάς), Καρανίκας, Λαγός, Κοτσώνης, Γκίνη (80′ Β. Θεολόγης), Μπάλλας, Πλέγας, Μάνιος (60′ Πολίτης), Μπαντιμπανγκά (80′ Κουτσιανικούλης), Μπιανκόνι.

Ξάνθη (Ανυφαντάκης): Τσομπανίδης, Μιχαήλ, Φαζός, Τζανακάκης, Διαμαντόπουλος, Τσέλιος (83′ Τσελεμπάκης), Γκόμεζ, Γκάβριτς (68′ Χαλήλ), Δόρης, Δημητριάδης, Αλί Μπάμπα (70′ Θυμιάνης).

Πηγή: ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This