Επιλογή Σελίδας

Με νίκη ολοκλήρωσε τους αγώνες της στην κανονική διάρκειά του πρωταθλήματος η Βέροιας. Επικράτησε με 2-1 της Καβάλας καιπήρε άλλη μια νίκη. Η Βέροια αν και βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, ισοφάρισε στο πρώτο μέρος και σημείωσε δεύτερο τέρμα στην επανάληψη. Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη είχαν ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμά τους.

Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο ποιοτικά και έληξε ισόπαλο. Η Καβάλα μπήκε πιο ορεξάτη στο ματς, άνοιξε νωρίς το σκορ και είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της. Η Βέροια ισορρόπησε μετά το εικοσάλεπτο, βγήκε πιο μπροστά και έφτασε στην ισοφάριση με εκτέλεση φάουλ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το καλησπέρα. Στο 7’ μετά από κόρνερ του Έμπερτ, ο Στίκας με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και μια μεγάλη ευκαιρία με τον Αμούρ στο 18’ να διπλασιάσουν τα γκολ τους. Ο Αμούρ μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου.

Η Βέροια ισοφάρισε στο 29’. Ο Κάτσε με συρτή εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Κυρίτση και έγραψε το 1-1.

Πριν το ημίχρονο η Καβάλα είχε άλλη μια καλή στιγμή. Ο Αμούρ έκανε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή και ανάγκασε τον Παπαδόπουλο να διώξει δύσκολα σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 50’ απείλησε με σουτ του Πασά έξω από περιοχή αλλά ο Κυρίτσης μπλόκαρε. Στο 54’ ο Γαβριηλίδης δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πόζογλου.

Στο 70’ η Βέροια πήρε το προβάδισμα. Ο Πασάς έστρωσε στον Μαραγκό και ο αμυντικός της Βέροιας με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 2-1.

Στο 72’ ο Πασάς μπήκε μόνος την περιοχή αλλά πριν πλασάρει έπεσε στα πόδια του ο Κυρίτσης και μπλόκαρε.

Στο 85′ η Βέροια έχασε άλλες δυο μεγάλες ευκαιρίες. Ο Γιακουμάκης έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Καπνίδης έκανε μόνος την κεφαλιά αλλά ο Κυρίτσης απόκρουσε. Λίγα δεθτερόλεπτα αργότερα, σε αντεπίθεση της Βέροιας, ο Καπνίδης άφησε την μπάλα κάτω από τα πόδια του, ο Οικονόμου βγήκε μόνος αλλά το πλασέ του ήταν χλιαρό και μπλόκαρε ο Κυρίτσης.

Η Καβάλα στο 92′ είχε δοκάρι σε σουτ του Καζαντζίδη έξω από την περιοχή.

Διαιτητής: Πουλικίδης (Χατζηνάκος, Τσακίρης)

Βέροια ΝΠΣ: Παπαδόπουλος, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Σκόνδρας, Μαραγκός, Ορφανίδης, Κάτσε (46’ Οικονόμου), Γαβριηλίδης (67’ Μπλέτσας), Γιακουμάκης, Κουατέγκ (35’ Πόζογλου), Πασάς (79’ Καπνίδης).

ΑΟ Καβάλας: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Αρμάλας, Στίκας, Θωμαϊδης, Μπελεβώνης (71’ Γροσδάνης), Πανουργιάς (60’ Καραγιάννης), Έμπερτ, Σαμπανίδης (79’ Αλίμι), Σταμένκοβιτς, Αμμούρ.

Πηγή: Πληροφοριοδότης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This