Επιλογή Σελίδας

Να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο τελευταίο του παιχνίδι για φέτος και στην κατηγορία της Super League 2 θέλησε ο Ολυμπιακός Βόλου, αντιμετωπίζοντας τον ΟΣΦΠ Β’ εκτός έδρας για την 34η αγωνιστική, αλλά αν και προηγήθηκε 0-2 ηττήθηκε τελικά 3-2.

Η αρχή ήταν ιδανική για τους «ερυθρόλευκους». Το σκορ για τον Ολυμπιακό Βόλου άνοιξε στο 13’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουντουριώτη, ενώ ο Ξύδας είχε κερδίσει την παράβαση για τους Βολιώτες.

Αυτό ωστόσο δεν ήταν το μοναδικό τέρμα για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς ο Κότος στο 29’ εκμεταλλεύτηκε πλήρως την προσπάθεια του Ξύδα, για να κάνει το 2-0 για την ομάδα του απέναντι στους γηπεδούχους. Όλα έδειχναν λοιπόν ιδανικά για τους «ερυθρόλευκους» του Βόλου, ωστόσο απέμενε ένα ακόμη 45λεπτο, το οποίο οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν πλήρως…

Συγκεκριμένα, με πέναλτι απάντησε στο δεύτερο μέρος ο ΟΣΦΠ Β’, καθώς στο 53’ ο Κόλα ανέτρεψε τον Μαρίνο, και ο Σουρλής από τα 11 μέτρα ευστόχησε για το 1-2 για να ακολουθήσει από εκεί και πέρα μία διαδικασία ανατροπής του σκορ από πλευράς γηπεδούχων…

Αρχικά στο 67’ ο Σουρλής και πάλι νίκησε τον Βούγιοβιτς για να ισοφαρίσει για την ομάδα του σε 2-2, ενώ ο Πινακάς στο 73’ από το ύψος του πέναλτι είχε σειρά να σκοράρει, για το 3-2 υπέρ του ΟΣΦΠ Β’. Παρά τις προσπάθειες των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου έστω για την ισοπαλία, τελικά δεν ήρθε ούτε ο βαθμός αυτής, και το βολιώτικο σύνολο αποχαιρέτησε με ήττα τη Super League 2.

Ολυμπιακός ΣΦΠ Β’ (Ιμπαγάσα): Tζολάκης, Ξενιτίδης, Καρμπόβνικ, Τσέλιος, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Νίκολιτς, Μαρίνος, Κίτσος, Κωστή, Σουρλής.

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Βούγιοβιτς, Μαρκοπουλιώτης, Στάμου, Κόλα, Κουντουριώτης (66’ Ντος Σάντος), Κατσούκης, Χατζής (66’ λ.τ. Πέλκας), Ξύδας (32’ λ.τ. Γκαργκαλατζίδης), Κότος, Μάνγκα, Ντιαμπί (57’ Κόκας).

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This