Επιλογή Σελίδας

Με εντυπωσιακή νίκη στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πόντου αποχαιρέτησε το φίλαθλο κοινό της η ομάδα της Ξάνθης που στο τελευταίος εντός έδρας ματς της επικράτησε με 2-1.

Σε όλη την διάρκεια του αγώνα οι παίκτες του Κώστα Ανυφαντάκη είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα είχαν αρκετές ευκαιρίες όμως κόντρα στην ροή του αγώνα στο 65′ ο Ρούνει έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους, ωστόσο οι παίκτες του ΑΟΞ δεν το έβαλαν κάτω συνέχισαν να πιέζουν και τελικά δικαιώθηκαν με ολική ανατροπή στο φινάλε.

Ισοφαρίζοντας αρχικά στο 87′ με τον Γκάβριτς μετά απο πάσα του Δόρη ενώ με την συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα ο Ηλίας Τσέλιος υποδέχτηκε εξαιρετικά την ασίστ του Διαμαντόπουλου και με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-1 οδηγώντας τον ΑΟΞ σε νίκη στο τελευταίο ματς μπροστά στο κοινό του για την φετινή σεζόν.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Ξανθιώτες ανέβηκαν στην 3η θέση έχοντας 53 βαθμούς και θα επιδιώξουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα στο τελευταίο ματς της χρονιάς με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα.

Διαιτητής: Καλατζής (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Σακκάς (Θεσσαλίας), Μηνούδης (Πιερίας)
4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας)

ΑΟ Ξάνθη (Κ. Ανυφαντάκης): Τσομπανίδης, Τζανακάκης, Ουνγιαλίδης(56′ Δημητριάδης), Μιχαήλ, Φαζός(76′ Παπαάζογλου), Βιθέντε Γκόμες, Θυμιάνης(66′ Δόρης), Τσέλιος, Τσιλιγγίρης(56′ Τσελεμπάκης), Χαλίλ Ιμπράμ(66′ Γκάβριτς), Διαμαντόπουλος

Απόλλων Πόντου ( Δ. Καλαϊτζίδης): Πίτκας(46′ Σιαματάς), Δαλιανόπουλος, Σουντουρά, Εν’ Νομό, Ρούνει, Νασέρ(75′ Φράγκος), Παπαϊωάννου(52′ Λουφάκης), Καλογέρης, Κουάκου, Αμαραντίδης, Ιντζίδης

Πηγή: Sports Addict

Pin It on Pinterest

Shares
Share This