Επιλογή Σελίδας

“Αγκαλιά” με τον τίτλο του πρωταθλητή της Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας βρίσκεται ο Αιγινιακός που επιβλήθηκε με το ευρύ 4-0 της Ελπίδας Ανδρομάχης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου αποσπάστηκε 4 βαθμούς από τον δεύτερο Καλλιθεακό Καλλιθέας και πλέον στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια με Απόλλωνα Λιτοχώρου εκτός έδρας και με Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου στο “Ιωάννης Παραλυκίδης” του Αιγινίου χρειάζεται δυο βαθμούς για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Η Ελπίδα παρέμεινε στην 6η θέση και τους 35 βαθμούς, συνεχίζοντας και στα play off τις… χαμηλές πτήσεις, ανάλογες με αυτές του β’ γύρου της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Μόλις στο 5′ ο Κακατάτσιος άνοιξε το σκορ για τους Αιγινιώτες, οι οποίοι έφτασαν στο 2-0 με γκολ του Μιχαηλίδη στο 22′.

Ο ίδιος παίκτης στο 42′ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στον Αιγινιακό, με το 3-0 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο 48′ ο Καπετάνος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τη Β. Τσικλητάρη και τον Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός: Μοσχίδης, Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος, Παππάς (74′ Βουλτσίδης), Τσολακίδης (64′ Χαιρεκάκης), Φιρινίδης (46′ Λαναράς), Καπετάνος, Δαραής, Κακατάτσιος, Ορφανίδης (46′ Παντερμαλής), Μπουντάνι.

Ελπίς Ανδρομάχης: Γκιλιάβας, Τζιμόπουλος, Κουκουνάρας (46′ Θανασός), Γεωργιάδης, Κελέρογλου, Κυπαρίσσης (63′ Μπούσιου), Παπαζήσης, Λάμο (63′ Μαγιώνας), Καραδήμος (46′ Τσιούπρος), Σκούφας, Παπαδόπουλος (63′ Φτεριώτης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This