Επιλογή Σελίδας

Έδαφος στην “κούρσα” για την πρωτιά έχασε ο Καλλιθεακός Καλλιθέας που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Πίνδο Άνω Αγιάννη, στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο του Άνω Αγιάννη για την 3η αγωνιστική των play off.

Η ομάδα του Παναγιώτη Κυπαρίσση έμεινε στο -4 από τον πρωτοπόρο Αιγινιακό που έφτασε τους 54 βαθμούς έναντι 50 του καλλιθιώτικου σωματείου.

Φυσικά, η χρονιά είναι ήδη επιτυχημένη για τον Καλλιθεακό καθώς εξασφάλισε το ένα από τα δύο “εισιτήρια” της ανόδου.

Η Πίνδος έφτασε στους 37 βαθμούς και είναι πλέον μόνη της στην 5η θέση του πίνακα αφού ο μέχρι σήμερα ισόβαθμός της, Απόλλων Λιτοχώρου κέρδισε εκτός έδρας τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου.

Ο Καλλιθεακός άνοιξε το σκορ στο 22′ με γκολ του Μπαμπέτα.

Στο 60′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Αμπατζίδης, για εξύβριση των Θείων.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα του Γιάννη Τσιβαλίδη κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη σε γκολ του Φωκαΐδη στο 88′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και τον Ατματζίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πίνδος Άνω Αγιάννη: Μυρωτής, Παρμακτσίδης Κ., Καραθάνος (79′ Μαντζαρίδης), Παπαζήσης, Γρηγοριάδης (79′ Σύρπης), Κακκάρας Σ., Παρμακτσίδης Π., Αμπατζίδης, Κότσι (55′ Lleshaj), Γιάννης, Φωκαΐδης.

Καλλιθεακός Καλλιθέας: Οκουτσόγλου, Μαυρόπουλος (84′ Πανανός), Λαδένης, Μπαμέτας, Γκόγκος, Ιωάννου, Βογιατζής (73′ Μαλιώρας), Κωστόπουλος, Κεραμιδιώτης, Γκουνταμάνης, Τσιτλακίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This