Επιλογή Σελίδας

Η Δόξα 10 Μοσχοχωρίου ήταν η νικήτρια στον αγώνα με τον Εθνικό Κατερίνης που είχε τον χαρακτήρα “τελικού” για την παραμονή στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας, επικρατώντας με 2-1, στην 3η και τελευταία αγωνιστική των play out.

Η ομάδα του Σιδηροδρομικού Σταθμού με νίκη θα εξασφάλιζε σίγουρα την παραμονή της καθώς είτε θα προέκυπτε τριπλή ισοβαθμία με τη Δόξα και τον Νέο Παμβρυακό, οπότε θα ευνοούταν, είτε θα τερμάτιζε ψηλότερα από τον Νέο Παμβρυακό, αν αυτός δεν κέρδιζε.

Η Δόξα χρειαζόταν απλώς να μη χάσει από τους Σταθμιώτες για να ανανεώσει την παρουσία της στη Β’ κατηγορία και τη νέα σεζόν.

Τελικά, οι Μοσχοχωρίτες πήραν τη νίκη, με τον Γ. Εφραιμίδη να κάνει το 1-0 στο 23′ και τον Βανάσα να “γράφει” το 2-0 στο 70′.

Ο Τζιάμας στο 90′ μείωσε σε 2-1 για τον Εθνικό, με ένα γκολ που δεν ήταν αρκετό να αλλάξει τη μοίρα της ομάδας του, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την παραμονή με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Πάντως, η παραμονή ή ο υποβιβασμός του Εθνικού Κατερίνης θα εξαρτηθεί από τον ΓΑΣ Σβορώνου. Εάν η ομάδα του Σβορώνου κατακτήσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική, τότε ο Εθνικός Κατερίνης δε θα υποβιβαστεί στη Γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας (επίσης, δε θα υποβιβαστεί στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βρούζος με βοηθούς τους Σαλτσίδη και Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δόξα 10 Μοσχοχωρίου:
Μπούτας, Βανάσας, Νικολαΐδης, Γκουτζιάνας Κ., Εφραιμίδης Β., Βασιουρής, Καλαϊτζής, Γκουτζιάνας Γ. (76′ Μάνης), Παπαδόπουλος (90′ Πετρίδης), Εφραιμίδης Γ. (90′ Γκούτζας), Τσιγκαρόπουλος (85′ Αργυρόπουλος).

Εθνικός Κατερίνης: Αφατζάνης, Πασκάλι, Παπαδόπουλος, Γατσιός, Θωμαΐδης, Τζιάμας, Κουκοδήμος – Χρήστου (79′ Μυστρίδης), Τσικαδέρης, Βαρνάς, Δεληγιαννίδης, Bostanxhi (10′ Modiga).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This