Επιλογή Σελίδας

Την παραμονή της στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας εξασφάλισε και για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Νέος Παμβρυακός που κέρδισε εκτός έδρας με 3-2 τον Όλυμπο Αγίου Σπυρίδωνα, στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής των play out.

Η ομάδα της Βρύας ήξερε ότι κερδίζοντας τον αδιάφορο Όλυμπο θα σωζόταν σίγουρα καθώς υπερτερούσε είτε σε ισοβαθμία με τον Εθνικό Κατερίνης είτε σε τριπλή ισοβαθμία με Εθνικό και Δόξα 10 Μοσχοχωρίου.

Πράγματι, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2′ με γκολ του Ν. Στραβογιάννη.

Στο 25′ ο Καραμέλιος έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Νέου Παμβρυακού.

Το 0-3 “έγραψε” στο 70′ ο Κόντος.

Οι γηπεδούχοι που είχαν μόλις μια αλλαγή στον πάγκο, απλώς περιόρισαν το εύρος της ήττας με δυο γκολ του Μπαμίχα στο 75′ και στο 80′, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Στην τελική βαθμολογία, ο Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα κατετάγη 8ος με συνολικά 24 βαθμούς ενώ ο Νέος Παμβρυακός τερμάτισε στην 9η θέση με 23 βαθμούς, 3 περισσότερους από τον Εθνικό Κατερίνης (οι Σταθμιώτες θα περιμένουν να δουν αν ο ΓΑΣ Σβορώνου ανεβεί στη Γ’ Εθνική, καθώς σε αυτή την περίπτωση δε θα υποβιβαστεί στη Γ’ κατηγορία).

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τους Ντουράκογλου και Γερμανό.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα: Τσακνάκης, Κατσιούλας, Τόκας, Αετός, Περδίκης, Αμανατίδης, Λαφατζής, Κουλιανόπουλος, Καλαϊτζής, Τσουρέκας, Μπαμίχας.

Νέος Παμβριακός: Μήτσης, Χρυσόπουλος, Στραβογιάννης Ν., Βαρμάζης, Τσάτσος Δ., Καραμέλιος (55′ Νικολαΐδης), Σιασιόπουλος, Στραβογιάννης Ν., Δαλάκας, Κόντος, Αποστολόπουλος (50′ Τσάτσος Δ.).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This