Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη θέση στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας εξασφάλισε ο Απόλλων Ράχης που αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ερμή Εξοχής, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Ράχης έφτασε τους 56 βαθμούς και παρέμεινε στο +6 από τον Ερμή που πλέον έχει 50 και τον προσπέρασε η Ακαδημία Βατανιακός 1978 που με 52 βαθμούς ανέβηκε δεύτερη.

Οι τρεις ομάδες είναι τα μεγάλα φαβορί για τα τρία “εισιτήρια” της ανόδου, έχοντας διαφορά αρκετών βαθμών από τον 4ο Ατρόμητο Κατερίνης Β’ που έχει 41.

Ο Ερμής ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ με γκολ του Κ. Σαββίδη στο 7′.

Στο 45′ αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της ομάδας της Εξοχής, Α. Δεληγιαννίδης. Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Χ. Δεληγιαννίδης, αντικαθιστώντας τον Μπαμπατζιάνη.

Ο Ι. Κατής ηταν αυτός που ισοφάρισε σε 1-1 για τον Απόλλωνα Ράχης, στο 54′.

Ο Κ. Κατσαμάγκας έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Ράχης, “γράφοντας” το 2-1 στο 66′.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Ερμής ισοφάρισε στο τελικό 2-2 με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Κ. Σαββίδη, στο 88′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Α. Ασλανίδης με βοηθούς τους Βρούζο και Μερτζεμέκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Ράχης: Θωμόπουλος, Βαϊτσόπουλος, Κατσαμάγκας Κ., Τριανταφύλλου Θ., Τριανταφύλλου Κ. (77′ Κατσαμάγκας Δ.), Μπουρονίκος, Βελέντζας Χ. (70′ Βελέντζας Γ.), Αβριωνίδης, Κατσαμάγκας Χ. (81′ Κατσαντώνης), Καρακούσης Π., Κατής Ι..

Ερμής Εξοχής: Δεληγιαννίδης Α., Γαλάνης (77′ Δεληγιαννίδης Κ.), Σαββίδης, Σαρηγιαννίδης, Σόβα, Σαββίδης Κ., Ζαμαντζάς, Μπατζώνης, Μπαμπατζιάνης (45′ Δεληγιαννίδης Χ.), Εγγλέζος, Βασιουρής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This