Επιλογή Σελίδας

Η ΑΕΛ έχασε άλλους δύο βαθμούς στην έδρα της την Κυριακή (17/4) κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου (0-0). Η ΑΕΛ είχε την πρώτη καλή στιγμή με το σουτ του Μαϊδανού στο 12′ λεπτό, με την μπάλα να κοντράρει και να απομακρύνεται σε πλάγιο άουτ.

Στο 16′ λεπτό πλασέ υπό πίεση του Ξύδα μετά από κάθετη του Κότος, με την μπάλα να καταλήγει  στην αγκαλιά του τερματοφύλακα Θεοδωρόπουλου. Στο 36′ λεπτό η ΑΕΛ είχε ένα πολύ καλό σουτ του Ραμίρεζ μέσα από την περιοχή, με τον Ξενοδόχοβ να κρατάει το “μηδέν” στην εστία του.

Στο 50′ λεπτό, η ΑΕΛ είχε μια φάση με το πλασέ του Παπαγεωργίου στο 50′ λεπτό, ενώ για τους φιλοξενούμενους, ο Κουντουριώτης βγήκε τετ-α-τετ μετά από πάσα του Σιαφά στο 52′ λεπτό,  όμως ο Θεοδωρόπουλος απόκρουσε σε κόρνερ.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν φάσεις με το σουτ του Ξύδα στο 64′ λεπτό και την κεφαλιά του Μαρκοπουλιώτη, ένα λεπτό αργότερα (65′ λεπτό), με τον τερματοφύλακα Θεοδωρόπουλο να κρατάει το μηδέν.

Οι βυσσινί ανέβασαν ρυθμό στα επόμενα λεπτά και είχαν μια πολύ καλή διπλή ευκαιρία στο 86′ λεπτό, αρχικά με την κεφαλιά του Μαξιμένκο και μετά, με την κεφαλιά του Τσουμάνη, η οποία πέρασε άουτ. Το τελικό σκορ παρέμεινε στο 0-0.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Μπέρτος, Μαξιμένκο, Ραμίρεζ (62′ Νίνο), Κολομπίνο (46′ Τσουμάνης), Γιάκος (46′ Κ. Παπαγεωργίου), Όγκμποε, Νικολιάς (53′ Μαυριάς), Γλυνός (62′ Μιλτιάδης).

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Παπακώστας, Γραικός, Μαρκοπουλιώτης, Κόλα, Μάνγκα, Φιλίποβιτς, Ξύδας (74′ Χατζής), Βερνάρδος, Σιαφά, Κότος (53′ Ντιαμπί).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσέτσιλας, Μωυσιάδης, Φαλτάκας (Γρεβενών).

Πηγή: Athleticlarissa

Pin It on Pinterest

Shares
Share This