Επιλογή Σελίδας

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Β’, ο οποίος μετά το 0-0 στην Καβάλα, υποδέχθηκε τον Αλμωπό Αριδαίας στον Ρέντη και επικράτησε με 2-1 για την 32η αγωνιστική της Super League 2.

Καλύτεροι οι «ερυθρόλευκοι» στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αφού πρώτα είχαν δοκάρι με τον Κινκουέ στο 10’, εν συνεχεία κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Βοϊλη στο 27’ (1-0).

Οι γηπεδούχοι έχασαν άλλες δύο καλές ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Ξενιτίδη (30’) και τον Βοϊλη (40’).

Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με τον Μαρίνο να βγάζει κάθετη στον Πινακά και ο τελευταίος να αστοχεί από κοντά στο 53’.

Ο Αλμωπός έφτασε κοντά στην ισοφάριση από την άσπρη βούλα, αλλά ο Ρόβας εκτέλεσε άσχημα το πέναλτι και η μπάλα κατέληξε άουτ στο 63’.

Το 2-0 διαμόρφωσε ο Μπαγκαλιάνης στο 83’, χαρίζοντας ουσιαστικά το τρίποντο στον Ολυμπιακό Β’. Ο Αλμωπός κατάφερε με τον Ρόβα να μειώσει στο τελικό 2-1 στο 91’, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά για να αναζητήσει κάτι καλύτερο στον Ρέντη.

Ολυμπιακός ΣΦΠ Β’ (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Καρμπόβνικ, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Ξενιτίδης, Ανδρούτσος, Μαρίνος, Κωστή (72′ Αποστολόπουλος), Βοΐλης και Πινακάς.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Πρίκας, Ζαχαρός (76′ Ασλαμπάλογλου), Σουλιώτης, Ρόβας, Τριανταφυλλάκης, Κολλαράς, Πέττας, Σέχου, Παρασκευάς και Κέρθι.

Πηγή: Φως

Pin It on Pinterest

Shares
Share This