Επιλογή Σελίδας

Του Κώστα Αυγουστάκη

Ο ΠΑΟΚ Β’ πέρασε άνετα από τα Τρίκαλα, καθώς επικράτησε 6-0 για την 32η αγωνιστική της Super League 2. Έτσι πήρε τη δεύτερη σερί του νίκη απέναντι στην ομάδα που έχει υποβιβαστεί στην τρίτη κατηγορία. Ο ΠΑΟΚ Β’ είναι στην 7η θέση με 41 πόντους, στην 17η με 21 οι Τρικαλινοί.

Τα Τρίκαλα των πολλών προβλημάτων έπαιξαν με δέκα εξαιτίας του τραυματία Νιάρου από το 3′ και του τιμωρημένου Ριζογιάννη. Ο Φασίδης έκανε το 1-0, ενώ στο 15′ ο Κούτσιας ανέβασε τον δείκτη του σκορ.

Πριν απ’ τη λήξη του πρώτου μέρους ο Γρόσδης πέτυχε το τρίτο γκολ των φιλοξενουμένων. Στο 64′ ο Τζίμας με πλασέ πέτυχε το 4-0, με τον Καλουτσικίδη να γράφει και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 87′ ο Τζήμας.

ΑΟ Τρίκαλα (Καλογιάννης): Περλέσι, Σανδραβέλης, Φουτσίνι, Γκοβίνας (23′ τρ.), Κλεμέντε, Γκιντεκέ, Ιωαννίδης, Ευθυμιου, Ζησόπουλος, Μυλόπουλος.

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Μανωλιούδης, Παναγιώτου (64′ Καλουτσικίδης), Κουλιεράκης, Τσαούσης (64′ Τσοπούρογλου), Γρόσδης, Μελετίδης, Τάχατος, Φασίδης (64′ Κουλούρης), Κούτσιας (64′ Πανίδης), Σπυρίδης (64′ Τζίμας).

Πηγή: Sport 24

Pin It on Pinterest

Shares
Share This