Επιλογή Σελίδας

Με μοναδικό απόντα τον τιμωρημένο Κυπαρίσση, καταστρώνει τα πλάνα του εν όψει του αυριανού τελικού Κυπέλλου με τον Βατανιακό (Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, Σάββατο 16.04, 19.00, katerinisport LIVE), ο Γιάννης Βαρβούτης.

Ο τεχνικός του ΓΑΣ Σβορώνου είδε τους ποδοσφαιριστές του να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους χωρίς απρόοπτα, με την τελευταία προπόνηση να διεξάγεται στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.

Σε σχέση με τον νικηφόρο αγώνα πρωταθλήματος επί του Βατανιακού, ο Βαρβούτης υπολογίζει εκ νέου τον Κωτσιόπουλο που εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής από τιμωρία.

Το κλίμα είναι άριστο στις τάξεις των πρωταθλητών που θέλουν να κάνουν το “δύο στα δύο” μετά το πρωτάθλημα και να κλείσουν έτσι ιδανικά τις υποχρεώσεις τους εντός Νομού Πιερίας, πριν στρέψουν το ενδιαφέρον τους στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι τερματοφύλακες Παπατολίκας, Ξανθόπουλος και Αδάμος καθώς και οι Βούλγαρης Χ., Χατζηθεοδωρίδης, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Βούλγαρης, Στεφανίδης, Λαγδάρης, Τριανταφύλλου, Γκαράτζιας, Δημητρουλόπουλος, Τροΐρης, Ζώβληκας, Καρτσαμπάς, Κατσιαμήτας, Σαρρής, Καραμανώλας, Δελαβερίδης, Μακράκης, Κυρτέγος Δημήτρης.

  • Ο πρόεδρος, Γιάννης Τρελλόπουλος και η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου καλούν όλους τους φιλάθλους της ομάδας να τη στηρίξουν για άλλη μία φορά και να σταθούν και παλι αρωγοί στην κατάκτηση του κυπέλλου!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This