Επιλογή Σελίδας

Συνέχισε το αήττητο σερί της η Νίκη Βόλου και στον αγώνα με την ΑΕΛ στο γήπεδο της Νεάπολης για την 31η αγωνιστική της Super League 2. Οι «κυανόλευκοι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, όπου πήραν και το προβάδισμα με εκτέλεση φάουλ του Μιράντα μόλις στο 6’, ενώ στην επανάληψη και στο ίδιο λεπτό αυτής με το γκολ της Νίκης Βόλου, ο Όγκμποε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφερε το ματς στην ισοπαλία. Οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη είχαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με τη Λάρισα να ισορροπεί στην επανάληψη και να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά μετά την είσοδο των Κολομπίνο και Όγκμποε, όπου έγινε πιο απειλητική.

Δυνατά μπήκε στον αγώνα η Νίκη Βόλου και μόλις στο 3’ έδειξε τις διαθέσεις της, όταν από εκτέλεση φάουλ του Μιράντα από δεξιά, ο Κουσκουνάς βρέθηκε σε επίκαιρη θέση, πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Λάρισας. Τρία λεπτά αργότερα, η Νίκη Βόλου πήρε κεφάλι στο σκορ, με τον Μιράντα να εκτελεί απ’ ευθείας φάουλ, λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Κ. Παπαγεωργίου, όπου βρισκόταν στο τείχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στην αριστερή γωνία του Θεοδωρόπουλου, ο οποίος είχε κινηθεί αντίθετα, κάνοντας το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Στο 20’ η Λάρισα κατέγραψε την πρώτη καλή στιγμή όταν το σουτ που έπιασε ο Κώστας Παπαγεωργίου έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 23’ ο Γλυνός έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπάγιτς, έχοντας πέσει για να καλύψει τη γωνία του, στην καλύτερη φάση των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο.

Η συνέχεια ανήκε στην Νίκη Βόλου με τρεις πολύ καλές στιγμές για να διπλασιάσει τα τέρματά της. Η πρώτη καταγράφεται στο 29’ όταν ο Βασιλείου από αριστερά άλλαξε παιχνίδι για τον Μιράντα κι αυτός με τη σειρά του έστρωσε για τον επερχόμενο Πάνο, ο οποίος έπιασε ένα δυνατό μονοκόμματο σουτ, υποχρεώνοντας τον Θεοδωρόπουλο να πέσει στην αριστερή του γωνία και να διώξει σε κόρνερ με γροθιές. Στην εκτέλεση του κόρνερ από τον Μιράντα, ο Τσουκαλάς θα πάρει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, με τον Μαϊδανό να διώχνει πάνω στη γραμμή. Η Νίκη Βόλου με το πόδι κολλημένο στο γκάζι, συνέχισε να πιέζει και να βγαίνει με αξιώσεις στην επίθεση και στο 36’ άγγιξε ακόμα ένα τέρμα, με τον Βασιλείου να βγάζει τη σέντρα και τον Μιράντα να στρώνει για δεύτερη φορά στον επερχόμενο Πάνο, πιάνοντας «βολίδα» και τη μπάλα να περνάει ξυστά από το απέναντι κάθετο δοκάρι.

Η επανάληψη άρχισε με πέναλτι εις βάρος της Νίκης Βόλου στο 52’, όταν σύμφωνα με τον κ. Ζαμπαλά, ο Κυριακίδης βρήκε τη μπάλα το χέρι, με τον Όγκμποε να εκτελεί από την άσπρη βούλα στο κέντρο της εστίας του Μπάγιτς, ο οποίος επέλεξε τη δεξιά γωνία του, για το 1-1.

Στο 55’ ο Όγκμποε έστρωσε από αριστερά στον Μαυριά έξω από την περιοχή, το σουτ του οποίου πέρασε δίπλα από το δεξιό «γάμα» της εστίας του Μπάγιτς.

Στο 57’ ο ιδιαίτερα κεφάτος Μιράντα, με περίτεχνες ενέργειες από αριστερά, έβγαλε την παράλληλη σέντρα με τον Μαξιμένκο προ του Κουσκουνά, έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 66’σε γρήγορο τρανζίσιον για τη Λάρισα, ο Μαυριάς βρέθηκε αριστερά, έκανε τη σέντρα, με τον Όγκμποε να παίρνει τη γυριστή κεφαλιά, με τον Μπάγιτς να μπλοκάρει σταθερά, χωρίς πρόβλημα. Στο 74’ ο Κολομπίνο έκανε συρτό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Μπάγιτς να πέφτει στη δεξιά γωνία του και να διώχνει σε κόρνερ, σε μία ακόμα δύσκολη στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο για τους γηπεδούχους.

Στο 84’ ο Μιλτιάδης επιχείρησε σέντρα από δεξιά, με την μπάλα -με τη …βοήθεια του αέρα-, να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπάγιτς.

Στο 89’ ο Μαϊδανός έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Κολομπίνο έκανε το σουτ μπροστά από τη μικρή περιοχή, με τον Κυριακίδη να κάνει την προβολή και να …σπάει τη δύναμη της μπάλας, μ’ αυτή να καταλήγει αργά στα χέρια του Μπάγιτς;.

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Μπέρτος (42’), Κ. Παπαγεωργίου (59’) και ο προπονητής της Λάρισας Κώστας Γκουτσίδης, ενώ από τη Νίκη Βόλου ο Μιράντα στο 88’.

Στο 91’ ο Ραμίρεζ βρήκε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή του, με τον κ. Ζαμπαλά να δείχνει να συνεχιστεί στο παιχνίδι, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες για τους γηπεδούχους.

Νίκη Βόλου (Αλ. Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αθανασίου, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Πάνος, Παναγιωτίδης (77’ Γκαρσία), Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Μιράντα, Βασιλείου (65’ Βλαχομήτρος), Κουσκουνάς.

ΑΕ Λάρισας (Κ. Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Μπέρτος (46’ Γρηγορόπουλος), Μαξιμένκο, Ραμίρεζ, Κ. Παπαγεωργίου, Γαρουφαλιάς (46’ Κολομπίνο), Κούστα (46’ Όγκμποε), Μαυριάς (77’ Νίνο), Γλυνός (67’ Μιλτιάδης).

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This