Επιλογή Σελίδας

Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην κορυφή της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, καθώς Αιγινιακός και Καλλιθεακός που “συγκρούστηκαν” στο “Γιάννης Παραλυκίδης” για τη 2η αγωνιστική των play off, αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, το απόγευμα της Τετάρτης.

Έτσι, η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου διατηρήθηκε στο +2 από τον Καλλιθεακό, με 51 έναντι 49 βαθμών, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος.

Οι Αιγινιώτες εξακολουθούν να έχουν τον “πρώτο λόγο” για τον τίτλο (ευνοούνται και σε ενδεχόμενη ισοβαθμία), σε μια χρονιά, πάντως, η οποία είναι ήδη επιτυχημένη και για τις δύο ομάδες που κέρδισαν την άνοδο στην Α’ κατηγορία, κι έτσι η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι το… κερασάκι στην τούρτα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κρομμύδας με βοηθούς την Δ. Τσικλητάρη και τον Κουκουβίτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός: Μοσχίδης, Κακατάσιος, Παπαδόπουλος (80′ Κακατάτσιος), Παππάς, Τσολακίδης, Φιρινίδης, Καπετάνος, Δαραής (80′ Τασιώνας), Κιρκιλιανίδης, Ορφανίδης (60′ Λαναράς), Μπουντάνι (68′ Μιχαηλίδης).

Καλλιθεακός Καλλιθέας: Οκουτσόγλου, Μαυρόπουλος, Λαδένης, Μπαμπέτας, Γκόγκος, Ιωάννου, Γκουνταμάνης, Κωστόπουλος, Κεραμιδιώτης (64′ Παπαδόπουλος), Ζωγράφος (24′ Βογιατζής), Τσιτλακίδης (89′ Γαλαξίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This