Επιλογή Σελίδας

Στην 4η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ανέβηκε ο Απόλλων Λιτοχώρου που κέρδισε με 3-2 την Ελπίδα Ανδρομάχης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play off.

Οι Λιτοχωρίτες εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της Πίνδου Άνω Αγιάννη από τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου και την προσπέρασαν στον πίνακα φτάνοντας στους 37 βαθμούς, αφήνοντας την Ελπίδα στην 6η θέση και στους 35.

Φυσικά, ουσιαστικό ενδιαφέρον στα πλέι οφ δεν υπάρχουν για τις ομάδες από την 3η θέση και κάτω, πέρα από το γόητρο και το κίνητρο για τελείωμα όσο το δυνατόν πιο ψηλά, αφού Αιγινιακός και Καλλιθεακός έχουν ήδη κερδίσει τα δυο “εισιτήρια” της ανόδου.

Το σκορ για την ομάδα του Θάνου Τζήμα άνοιξε ο Καραδήμος στο 16′.

Στο 32′ ο Κουκουνάρας ισοφάρισε σε 1-1 για τον Απόλλωνα Λιτοχώρου.

Το 2-1 διαμορφώθηκε στο 60′ από τον Κουράτι.

Ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 3-1 για την ομάδα του Χρήστου Χασιώτη στο 69′.

Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 90’+ από τον Κυπαρίσση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τους Σκούμπα και Μπίνια.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Λιτοχώρου: Μητρόπουλος, Κύριλλος, Φούφι, Ντάτσι, Ζήδρος, Μαύρος, Χέδας (89′ Ζαχουδάνης Δ.), Κουράτι (79′ Φούφι), Κουκουνάρας, Καταχιώτης (90’+ Κολωνιάρης), Ζηνέλης.

Ελπίς Ανδρομάχης: Μαντζόλης, Λάμο (85′ Θανασός), Γεωργιάδης, Κελέρογλου, Μπούσιου (58′ Φτεργιώτης), Παπαζήσης (81′ Μαγιώνας), Κυπαρίσσης, Καραδήμος (81′ Τσιούπρος), Παπαδόπουλος, Σκούφας, Τσέτσιλας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This