Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Νέο Παμβρυακό και τον Εθνικό Κατερίνης, για τη 2η αγωνιστική των play out της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, με συνέπεια, η αγωνία για τις δύο ομάδες όσον αφορά στην αποφυγή της 10ης θέσης να παρατείνεται.

Παρά τις προσπάθειες των δύο αντιπάλων, γκολ δε σημειώθηκε στην αναμέτρηση, με το 0-0 να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Νέος Παμβρυακός και Εθνικός Κατερίνης έφτασαν τους 20 βαθμούς και παρέμειναν στο -3 από την 8η Δόξα 10 Μοσχοχωρίου, επομένως όλα θα κριθούν την Κυριακή.

Εκεί, τα πράγματα είναι απλά για αμφότερους, καθώς με νίκη σώζονται και οι δύο (ο Νέος Παμβρυακός παίζει στην έδρα του Ολύμπου Αγίου Σπυρίδωνα) και ο Εθνικός Κατερίνης στην έδρα της Δόξας 10 Μοσχοχωρίου).

Σε αυτό το ενδεχόμενο, θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία στους 23 βαθμούς όπου υστερεί η Δόξα 10 Μοσχοχωρίου.

Σε περίπτωση που ο Νέος Παμβρυακός ηττηθεί στον Άγιο Σπυρίδωνα, ο Εθνικός για να αποφύγει την τελευταία θέση θα πρέπει να πάρει τουλάχιστο την ισοπαλία στο Μοσχοχώρι.

Τέλος, σε περίπτωση που Νέος Παμβρυακός και Εθνικός Κατερίνης ηττηθούν και οι δυο, ή έλθουν και οι δύο ισόπαλοι, τότε ευνοείται ο Νέος Παμβρυακός που υπερτερεί στην μεταξύ τους ισοβαθμία.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τους Μηνούδη και Αδαμαντίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Νέος Παμβρυακός: Μήτσης, Τσάτσος Δ., Στραβογιάννης, Χρυσόπουλος, Βαρμάζης (76′ Νικολαΐδης), Καραμέλιος, Σιασιόπουλος (73′ Τσάτσος Δ.), Στραβογιάννης, Χασιάκης, Δαλάκας, Κόντος.

Εθνικός Κατερίνης: Αφατζάνης, Πασκάλι, Παπαδόπουλος, Γατσιός, Θωμαΐδης, Τζιάμας, Modiga (81′ Μητσιόπουλος), Τσικαδέρης, Βαρνάς, Δεληγιαννίδης, Bostanxhi (23′ Κουκοδήμος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This