Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 3-3 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Όλυμπο Αγίου Σπυρίδωνα και τη Δόξα 10 Μοσχοχωρίου, για τη 2η αγωνιστική των play out της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Έτσι, η ομάδα του Αγίου Σπυρίδωνα σώθηκε και μαθηματικά καθώς έφτασε τους 24 βαθμούς, παραμένοντας στο +4 από Νέο Παμβρυακό και Εθνικό Κατερίνης.

Όσον αφορά στη Δόξα δεν “ξέμπλεξε” ακόμη, καθώς σε περίπτωση ήττας της την τελευταία αγωνιστική, εντός έδρας από τον Εθνικό Κατερίνης και παράλληλά νίκη του Νέου Παμβρυακού στην έδρα του Ολύμπου, είναι αυτή που υστερεί στην τριπλή ισοβαθμία που θα προκύψει.

Αυτή είναι η μοναδική περίπτωση που η Δόξα “καίγεται” στο φινάλε, καθώς με οποιονδήποτε άλλον συνδυασμό αποτελέσμάτων, η ομάδα του Μοσχοχωρίου δεν κινδυνεύει.

Υπενθυμίζεται, βέβαια, πως αν ο ΓΑΣ Σβορώνου κατακτήσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική (τα μπαράζ ξεκινούν αρχές Μαΐου), και ο 10ος της βαθμολογίας παραμένει στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.

Το 1-0 έγινε στο 26′ από τον Αμανατίδη.

Στο 31′ ο Λαφατζής ζευγάρωσε τα τέρματα για τον Όλυμπο.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με γκολ του Γκούτζα στο 34′.

Ο Αργυρόπουλος στο 45′ ισοφάρισε σε 2-2 για τους Μοσχοχωρίτες.

Η γηπεδούχος ομάδας πήρε ξανά “κεφάλι” στο σκορ με γκολ του Μπαμίχα, ο οποίος έκανε το 3-2 στο 66′.

Το τελικό 3-3 διαμορφώθηκε στο 70′ από τον Γκούτζα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τους Σαλτσίδη και Μερτζεμέκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα: Τσακνάκης (46′ Ευαγγέλου), Αετός, Περδίκης, Κατσιούλας, Ζαρογιάννης, Αμανατίδης, Σαφέτης (37′ Μπαμίχας), Καλαϊτζής, Κουλιανόπουλος, Τσουρέκας, Λαφατζής.

Δόξα 10 Μοσχοχωρίου: Μπούτας, Βανάσας, Παπαδόπουλος, Βασιουρής, Εφραιμίδης Γ., Αργυρόπουλος (46′ Αμανατίδης), Μπαϊράμι, Νικολαΐδης (46′ Περιστερόπουλος), Γκούτζας, Πετρίδης, Μάνης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This