Επιλογή Σελίδας

Βαθμό που ενδέχεται να αποβεί καθοριστικός για τη σωτηρία του αποκόμισε ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος ισοφάρισε στο… παρά ένα τον Αλμωπό Αριδαίας (2-2) και βρέθηκε στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Το σκορ για την Απόλλωνα άνοιξε στο 37΄ο Καραμόκο, με τον Ρόβα να ισοφαρίζει από την άσπρη βούλα με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (46΄). Στο 65΄ο Βίγια δεν κατάφερε να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα για τους φιλοξενούμενους και δυο λεπτά αργότερα ο Αλμωπός τους τιμώρησε, γράφοντας το 2-1 με τον Γιακούδη. Ο Απόλλων ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και τελικά κατάφερε να πάρει τον βαθμό, με «δράστη» τον Σταματή στο 90΄.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν μέτριο στο πρώτο ημίωρο, στην συνέχεια και μέχρι την λήξη του, ανέβηκε ο ρυθμός, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν, ενώ ο Αλμωπός πήρε μέτρα στο γήπεδο και πίεσε για την ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι και έφτασαν νωρίς στην ισοφάριση, το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ με το χαμένο πέναλτι, αμέσως μετά οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα και όλα έδειχναν ότι θα πάρουν την νίκη, ωστόσο οι Θεσσαλοί δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στις καθυστερήσεις πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Φάσεις και γκολ:

Στο 35’ δυνατό σουτ του Ρουσάκη από το ύψος της περιοχής πετάχθηκε εκπληκτικά στην γωνία του ο Μάντζαρης και απέκρουσε σωτήρια.

Στο 37’ ο Καραμόκο. βρέθηκε σε επίκαιρη θέση ίσως και από θέση οφσάιντ, πλάσαρε ιδανικά και έγραψε το 0-1 για τον Απόλλωνα.

Στο 46’ ανατροπή του Γιουκούδη εντός περιοχής, το καταφανέστατο πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ρόβας και έγραψε το 1-1 για τον Αλμωπό.

Στο 53’ μονοκόμματο σουτ του Μπαλογιάννη φοβερή απόκρουση του Παϊτέρη.

Στο 69’ ανατροπή του Σταματή, το πέναλτι εκτέλεσε ο Βίγια, αλλά ο Παϊτέρης έπεσε στην σωστή γωνία και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 71’ σουτ του Πέττα η μπάλα πήγαινε προς τον Μάντζαρη στην τροχιά της μπάλας βρέθηκε ο Γιουκούδης που άλλαξε πορεία της και την έστειλε στα δίχτυα για να γίνει το 2-1 για τον Αλμωπό.

Στο 90’+2’ πάγωσε το γήπεδο, όταν μετά από σέντρα του Ζιάκα ο Σταματής με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παϊτέρη, γράφοντας το 2-2 για τον Απόλλωνα.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Ρουσσάκης, Σέχου, Κολλαράς, Παρασκευάς (70 Πρίκας), Γιαλαμούδης, Πέττας (81′ Μπακούτσης), Ασλαπάλογλου, Ζαχαρός (56′ Κέρθι), Γιουκούδης (70′ Τριανταφυλλάκης), Ρόβας.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Μαντζάρης, Λίταινας, Λουκάς, Νούσιος (18′ Καραμόκο), Σκούπρα, Βίγια, Τιμπουέ, Μπαλογιάννης (81′ Ζιάκας), Γιαννίτσης, Κοζού, Σταματής.

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This