Επιλογή Σελίδας

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι ο ΑΟΞ αν και προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 2-0 απέναντι στον Ηρακλή, δεν κατέβηκε ποτέ στο 2ο ημίχρονο και ενώ έχανε με 3-2 μέχρι το 90ο λεπτό ο Διαμαντόπουλος με γκολ στο τελευταίο λεπτό έσωσε την παρτίδα.

Ο ΑΟΞ με τον νεαρό Φίλιππο Δημητριάδη να ξεκινάει ξανά βασικός «μπήκε» καλύτερα στον παιχνίδι είχε την κυκλοφορία της μπάλας και στο 11ο λεπτό ο Βιθέντε μέσα απο την μικρή περιοχή με πλασέ άνοιξε το σκορ για την Ξανθιώτικη ομάδα. Η παίχτες του Ανυφαντάκη συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας και στο 25ο λεπτό ο Διαμαντόπουλος με κεφαλιά μέσα απο την περιοχή «έγραψε» το 2-0.

Ο Ηρακλής στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοση του πίεσε την Ξάνθη και στο 49ο λεπτό μείωσε με κεφαλιά του Νταμιάν Σίλβα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν σταμάτησε εκεί και στο 53ο λεπτό μετά από πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Πήλιος βγήκε τετ α τετ με τον Ίτσο, τον πλάσαρε σωστά για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 76ο λεπτό ο Τζουμπιτάνα «χόρεψε» τον Μιχαήλ και με άψογο πλασέ έκανε την ολική ανατροπή για τον Ηρακλή «παγώνοντας» τα Πηγάδια. Στο 92ο λεπτό ο Διαμαντόπουλος σκοράρει και δίνει το βαθμό της ισοπαλία στον ΑΟΞ για το τελικό 3-3.

ΑΟ Ξάνθη: Ίτσο, Τζανακάκης, Δημητριάδης (87′ Τσελεμπάκης), Μιχαήλ, Φαζός, Δόρης (60′ Θυμιάνης), Γκόμεθ, Τσέλιος (82′ Γκάβριτς), Αλί Μπαμπά, Διαμαντόπουλος, Κρητικός (60′ Τσιλιγγίρης).

ΑΟΤ Ηρακλής: Γρηγοριάδης, Μανωλάκης (46′ Μασούρας), Πανάγου, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Παπαδόπουλος (71′ Μπαλικτσής), Σίλβα, Πήλιος, Τζουμπιτάνα (75′ Βιτίνιο), Τομάς (92′ Χατζηπιρπιρίδης), Άλεκσιτς (46′ Μπαστακός).

Πηγή: Ξάνθη Daily

Pin It on Pinterest

Shares
Share This