Επιλογή Σελίδας

Η Καβάλα ήθελε τους βαθμούς της νίκης, ο Ολυμπιακός Β’ είχε σκοπό να παίξει επιθετικά, αλλά οι ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν και έμειναν δίκαια στο 0-0, στην αναμέτρηση για την 31η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Superleague2. Με φάσεις να υπάρχουν μόνο στο δεύτερο μέρος, τον Ολυμπιακό Β΄ να έχει την καλύτερη στιγμή με τον Κινκουέ και τον Τζολάκη να είναι σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες επιχείρησαν να προφυλάξουν τα νώτα τους, το ματς είχε ισορροπία και ήταν σκληρό, με χαρακτηριστικό ότι δε σημειώθηκε κάποια σημαντική φάση μπροστά στις δύο εστίες. Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν κυρίως με μακρινά σουτ να απειλήσουν τον Τζολάκη, ενώ και οι Πειραιώτες είχαν ευκαιρία με τον Κινκουέ στο 56′. Προς το τέλος οι παίκτες του Διλμπέρη και του Ιμπαγάσα προσπάθησαν για τη νίκη, με τον Τζολάκη να νικά δύο φορές τον Γροσδάνη και τους Πινακά στο 82′ και Κίτσο στο 87′ να μη βρίσκουν στόχο για τον Ολυμπιακό.

Κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Τσοπουλίδη (Ξάνθης) είδαν οι Κινκουέ, Καϊούμπι, Κωστή.

ΑΟ Καβάλα: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Αρμάλας, Στίκας, Σπάσιτς, Θωμαΐδης, Οκάν (46′ Ρέτσος), Μαρινάκης (64′ Μπελεβώνης), Σαμπανίδης (83′ Αλίμι), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς (73′ Γροσδάνης).

Ολυμπιακός ΣΦΠ Β’: Τζολάκης, Καρμπόβνικ, Κινκούε, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Ξενιτίδης, Σουρλής, Νταμπό (74′ Πινακάς), Κωστή (79′ Αποστολόπουλος), Μαρίνος (70′ Βοΐλης), Μπα.

Πηγή: Φως

Pin It on Pinterest

Shares
Share This