Επιλογή Σελίδας

Με γκολ των Κανούλα στο 54′ και Δεμηρτζόγλου στο 77′, ο Πιερικός κέρδισε 2-1 την πρωτοπόρο Βέροια στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης και έκανε “άλμα” παραμονής στη Super League 2.

Η ομάδα της Ημαθίας είχε ανοίξει το σκορ με γκολ του Γαβριηλίδη στο 23′, όμως οι Κατερινιώτες με πολύ καλή εμφάνιση στο β’ μέρος, έφτασαν στην ανατροπή που τους φέρνει σε πλεονεκτική θέση από τους υπόλοιπους διεκδικητές της παραμονής.

Πλέον, ο Πιερικός έχει απόσταση 3 βαθμών από τη 14η θέση, εκεί όπου βρίσκεται η Καβάλα, σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με την οποία υπερτερούν οι Κατερινιώτες.

Όσον αφορά στη Βέροια, έμεινε στους 68 βαθμούς και θα περιμένει να δει τι θα κάνει η ΑΕ Λάρισας που βρίσκεται στο -6, αύριο εκτός έδρας με τη Νίκη Βόλου.

Περισσότερα σε λίγο…

Το “φιλμ” του αγώνα
1′ Συρτό σουτ του Τοπαλίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
4′ Γυριστό σουτ του Χαρτσιά μετά από σέντρα του Κανούλα, η μπάλα πέρασε άουτ.
8′ Σουτ του Οικονόμου έξω από την περιοχή μετά από πάσα του Γιακουμάκη, η μπάλα κόντραρε στον Ίτσιο και κατέληξε κόρνερ.
13′ Σέντρα του Μπουκουβάλα από δεξιά, ο Καπνίδης στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά, δεύτερη κεφαλιά από τον Γαβριηλίδη, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
16′ Σουτ του Γιακουμάκη, η μπάλα έφυγε άουτ.
20′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Οικονόμου από τα δεξιά, ο Γαβριηλίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
23′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Μούργος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Γιακουμάκης μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τζήμα και στην επαναφορά ο Γαβριηλίδης με νέο σουτ έκανε το 0-1.
27′ Ατομικη προσπάθεια Εμπουελέ, δεν είχε καλό τελείωμα.
28′ Ο Εμπουέλε έκανε την κούρσα και μπήκε στην περιοχή από αριστερά αλλά ο Βελλίδης βγήκε και μπλόκαρε.
32′ Ο Γιακουμάκης έβγαλε μπροστινή μπαλιά για τον Γαβριηλίδη, αυτός μπήκε στην περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή ανακόπηκε από τον Ζούρκο.
33′ Ο Τοπαλίδης έκανε συρτή σέντρα από δεξιά, ο Κανούλας πετάχτηκε στη μικρή περιοχή αλλά η προβολή του χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε, σε μια τεράστια ευκαιρία για τον Πιερικό.
40′ Σουτ του Κριμιτζά, η μπάλα έφυγε άουτ.
45′ Ο Μούργος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Τζήμας απέκρουσε, ο Καπνίδης πήρε το ριμπάουντ και έκανε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα πάνω από την εστία του Πιερικού.

55′ ΓΚΟΛ! 1-1: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κριμιτζά από δεξιά, ο Κανούλας με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή νίκησε τον Βελλίδη και ισοφάρισε σε 1-1.
77′ ΓΚΟΛ! 2-1: Ο Sudar εκτέλεσεη φάουλ από μακριά, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και ο Δεμηρτζόγλου που καιροφυλακτούσε με κοντινό σουτ έκανε το 2-1, βάζοντας “φωτιά” στο Α’ ΔΑΚ.
90’+2′ Μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα ο Κάτσε έκανε το ανάποδο ψαλίδι αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα, όπως σας την προσέφερε το LIVE του katerinisport.gr.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουτσιαύτης (Άρτας) με βοηθούς τους Παγουρτσή (Πειραιά) και Μιδριώτη (Αθηνών) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Δραγάτης (ΕΠΣ Αν. Αττικής).

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Μπουολί (80′) και Κριμιτζάς (82′) του Πιερικού καθώς και οι Μπουκουβάλας (69′) και Γαβριηλίδης (76′) της Βέροιας, όπως και ένας παίκτης της Βέροιας που έκανε προθέρμανση στη διάρκεια του β’ ημιχρόνου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΣΦΚ Πιερικός (Γιώργος Βαζάκας): Τζήμας (46′ Γαλάνης), Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Ζούρκος (68′ Τόσκας), Κουκόλης, Γιαλαμίδης, Κριμιτζάς, Εμπουελέ (61′ Δεμηρτζόγλου), Ίτσιος (75′ Σούνταρ), Παπαδόπουλος, Κανούλας (75′ Μπουολί).
Στον πάγκο: Φωκαΐδης, Ζαφειράκης, Ντίνας, Μηλιώτης.

Βέροια ΝΠΣ (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Σκόνδρας, Δημόπουλος, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Οικονόμου (86′ Κάτσε), Γαβριηλίδης, Μούργος (66′ Ορφανίδης), Φοφανά (46′ Πόζογλου), Γιακουμάκης, Καπνίδης (66′ Κούατενγκ).
Στον πάγκο: Τσιμόπουλος, Παπαχρήστος, Μπλέτσας, Μαραγκός, Μουχάλης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This