Επιλογή Σελίδας

Με εντυπωσιακό τρόπο “σφράγισε’ το “εισιτήριο” για την άνοδο στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας ο Αιγινιακός, ο οποίος κέρδισε με 4-0 εκτός έδρας την Πίνδο Άνω Αγιάννη, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των play off της Β’ κατηγορίας.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, έτσι κι αλλιώς ήταν πολύ κοντά στην άνοδο λόγω της διαφοράς των 11 βαθμών από την τρίτο του πίνακα, Πίνδο, αλλά η νίκη της σήμερα, σε συνδυασμό και με την ήττα της Ελπίδας Ανδρομάχης, της χάρισαν την άνοδο από τώρα.

Πλέον, οι Αιγινιώτες στοχεύουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, στόχος για τον οποίο θα “μονομαχήσουν” με τον Καλλιθεακό Καλλιθέα που βρίσκεται δυο βαθμούς πίσω (50-48).

Η Πίνδος παρά την ήττα της παρέμεινει στην 3η θέση καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία από τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου που την “έπιασε” στους 36 βαθμούς.

Όλα τα γκολ για τον Αιγινιακό μπήκαν στο β’ ημίχρονο, με τον Κιρκιλιανίδη να ανοίγει το σκορ στο 46′.

Στο 56′ ο Καπετάνος έκανε το 0-2.

Το 0-3 έγινε στο 61′ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Κιρκιλιανίδη.

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 75′ ο Δαραής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και τον Μαυρογιώργη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πίνδος Άνω Αγιάννη: Σιούντας, Παπαργυρίου, Καραθάνος, Γρηγοριάδης (60′ Κότσι), Παρμακτσίδης Κ. Κακκάρας, Παρμακτσίδης Π. (78′ Μαντζαρίδης), Αμπατζίδης, Παπαζήσης (82′ Lleshaj), Γιάννης, Φωκαΐδης (82′ Καρράς).

Αιγινιακός: Μοσχίδης, Κακατάσιος, Παπαδόπουλος, Παππάς, Δαραής, Καπετάνος, Φιρινίδης (67′ Λαναράς), Τσολακίδης (73′ Τασιώνας), Κιρκιλιανίδης (67′ Μιχαηλίδης), Ορφανίδης (78′ Κακατάτσιος), Μπουντάνι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This