Επιλογή Σελίδας

Την άνοδό του στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας πανηγυρίζει ο Καλλιθεακός Καλλιθέας που κέρδισε με 2-0 τον Απόλλωνα Λιτοχώρου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ και σε συνδυασμό με τις ήττες της Πίνδου Άνω Αγιάννη και της Ελπίδας Ανδρομάχης “τσέκαρε” το “εισιτήριο” του προβιβασμού.

Η ομάδα του Παναγιώτη Κυπαρίσση έφτασε τους 48 βαθμούς και πλέον η διαφορά της την τρίτη θέση αυξήθηκε σε 12 βαθμούς. Σε σχέση με την Πίνδο Άνω Αγιάννη και τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου, οι Καλλιθεάτες υπερτερούν στην ισοβαθμία (μετρούν τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας και όχι των πλέι οφ), έτσι, η άνοδος δε μπορεί να χαθεί.

Πλέον, στόχος για τον Καλλιθεακό είναι να ξεπεράσει τον πρωτοπόρο Αιγινιακό που βρίσκεται στους 50 βαθμούς και να κόψει πρώτος το νήμα, κατακτώντας τον τίτλο.

Ο Απόλλων Λιτοχώρου υποχώρησε στην 6η θέση καθώς τον ξεπέρασε ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου που έφτασε τους 36 βαθμούς έναντι 34 των Λιτοχωριτών, ενώ πιο πάνω τους βρίσκονται επίσης Πίνδος Άνω Αγιάννη με 36 και Ελπίς Ανδρομάχης με 34′.

Το… δρόμο προς τη νίκη “άνοιξε” στο 43′ ο Τσιτλακίδης, με το 1-0 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Το “τρίποντο” για τον Καλλιθεακό “σφράγισε” στο 87′ ο Ζωγράφος, διαμορφώνοντας το 2-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τον Βρούζο και την Φωτιάδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Καλλιθεακός Καλλιθέας: Οκουτσόγλου, Μαυρόπουλος, Λαδένης, Μπαμπέτας, Γκόγκος, Ιωάννου (85′ Πανανός), Παπαδόπουλος, Κωστόπουλος (59′ Γκουνταμάνης), Μαλιώρας (45′ Κεραμιδιώτης), Ζωγράφος, Τσιτλακίδης.

Απόλλων Λιτοχώρου: Μητρόπουλος, Κύριλλος, Φούφι Α., Ντάτσι, Κολωνιάρης Γ. (68′ Ζαχουδάνης Ι.), Ζήδρος, Ζαχουδάνης Δ., Κολωνιάρης Φ. (68′ Φούφι Κ.), Καταχιώτης (78′ Γκρίνιας), Μαύρος, Κεχαγιάς (75′ Χασιώτης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This