Επιλογή Σελίδας

Τα Τρίκαλα ηττήθηκαν, όπως αναμενόταν, με 0-3,  από την Νίκη Βόλου στο γήπεδο της Καλαμπάκας με αλλά όπως έχουμε σημειώσει πολλές φορές τον τελευταίο καιρό το ζητούμενο για τους «κυανέρυθρους» είναι να κατεβάζουν ομάδα στο γήπεδο. Κάτι που γίνεται όλο και πιο δύσκολο από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Σήμερα δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο ο Χειρίτραντας που όπως έγινε γνωστό αργότερα ότι έχει αποχωρήσει από την ομάδα ενώ στην συνέχεια γνωστοποιήθηκε και το τέλος της σεζόν για τον Μανίσογλου λόγω τραυματισμού.

Στους μείον λογαριαζόταν και ο Πέλκας που δεν δηλώθηκε αρχικά στο φύλλο αγώνος αλλά κάποια στιγμή λίγο πριν την σέντρα εμφανίστηκε στο γήπεδο και κάθισε στον πάγκο. Ένα σκηνικό που προφανώς δεν θυμίζει επαγγελματική ομάδα και που δείχνει την κατάντια στην οποία έχει περιπέσει ο ΑΟΤ.

Με αυτά και αυτά ξεκίνησε βασικός ο Κλεμέντε (!!!) ενώ στον πάγκο υπήρχαν τέσσερεις όλοι και όλοι αναπληρωματικοί μαζί με τον Πέλκα. Χωρίς ανάμεσα τους να υπάρχει αναπληρωματικός τερματοφύλακας…

Τα Τρίκαλα θα παλέψουν να κατέβουν την Τετάρτη στον Βόλο κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου ώστε ακόμη και αν δεν παίξουν στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν (το άλλο Σάββατο με ΠΑΟΚ Β’, μεσολαβεί το ρεπό και τελευταία αγωνιστική με ΑΕΛ) να μην έχουν μείον βαθμούς την νέα σεζόν.

Το παιχνίδι

Το παιχνίδι δεν αντέχει όπως αντιλαμβάνεστε σε κριτική. Μόλις στο 5’ μετά από φάουλ του Αθανασίου ο Παναγιωτίδης από κοντά σημείωσε το 0-1.

Στο 10’ ο Νίκος Κουσκουνάς μετά από ασθενή απόκρουση του Περλέσι σε προσπάθεια του Βασιλείου δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 0-2, γκολ που δεν πανηγύρισε σεβόμενος το «κυανέρυθρο» παρελθόν του.

Το τελικό 0-3 σημείωσε λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης ο Βασιλείου με σουτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν  ο κ. Βλάχος (Αν. Αττικής) με βοηθούς τους κ.κ.
Φράγιο, Μποζατζίδη (Μακεδονίας).

AO Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Περλέσι, Σανδραβέλης, Νιάρος, Ντιαλόσι, Γκοβίνας, Ριζογιάννης, Ιωαννίδης, Μυλόπουλος (59’ Φουτσίνι), Ευθυμίου, Κλεμέντε, Ζησόπουλος (75’ Γκιντεκέ)

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Περιστερίδης, Κυρίτσης (82’ Τσιμπούκας), Αθανασίου, Αλιατίδης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (73’ Στοίνοβιτς), Τσουκαλάς, Βασιλείου, Βλαχομήτρος (73’ Τζιώρας), Κουσκουνάς (73’ Πάνος)

Πηγή: sportrikala

Pin It on Pinterest

Shares
Share This