Επιλογή Σελίδας

Του Χάρη Εμμανουηλίδη

ΠΑΟΚ Β και Ολυμπιακός Βόλου αναμετρήθηκαν στο γήπεδο του Μακεδονικού στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2, με το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία να παίρνει το προβάδισμα στο 57΄ωστόσο στιγμές αργότερα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, ενώ ο Γιώργος Κούτσιας που πέρασε αλλαγή έκανε το τελικό 2-1 σκοράροντας το 8ο γκολ του σε 15 παιχνίδια.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη βροχή να κάνει πιο χειμωνιάτικο το τοπίο στη Δυτική Θεσσαλονίκη με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να μην έχουν κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία στα πρώτα λεπτά, με την πρώτη τελική να έρχεται στο 25΄για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Παπακώστας έκανε την κεφαλιά αλλά ο Μπαλωμένος έδειξε αντανακλαστικά και μάζεψε τη μπάλα. Η μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ Β΄ήρθε στο 36΄με τον Δημήτρη Πανίδη ο οποίος από προνομιακή θέση απέναντι από τον Ξενοδόχοφ δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά και έστειλε τη μπάλα για λίγο άουτ με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες χωρίς γκολ στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά ψάχνοντας το γκολ που θα τον έβαζε μπροστά στο σκορ, ωστόσο τόσο η ευκαιρία του Τσοπούρογλου στο 48΄αλλά και του Τσαούση στο 49΄ δεν μπόρεσαν να αλλάξουν κάτι στη ροή της αναμέτρησης μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο. 

Το γκολ για τον Δικέφαλο ήρθε λίγο αργότερα στο 56΄όταν ο Γρόσδης βρήκε πολύ ωραία τον Μπράντονιτς ο οποίος σούταρε και νίκησε τον Ξενοδόχοφ, ωστόσο αμέσως μετά αποχώρησε τραυματίας για να πάρει τη θέση του ο Φασίδης. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν γρήγορα και στο 59΄με τον Σιαφά ισοφάρισαν σε 1-1 που έμοιαζε πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, αλλά ο Δικέφαλος με τον Γιώργο Κούτσια που πέρασε ως αλλαγή να είναι αυτός που στο 92΄θα βρει δίχτυα και θα δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τσαούσης (64′ Καλουτσικίδης), Γροσδής, Σαλαμούρας (64′ Ουεντραόγκο), Τσοπούρογλου, Μπράντονιτς (60′ λ.τ Φασίδης), Πανίδης (64′ Κούτσιας), Σπυρίδης (74′ λ.τ Κουλούρης).

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Φιλίποβιτς, Μακροπουλιώτης, Σκοπελίτης, Παπακώστας, Μάνγκα, Ντιαμπί, Σιαφά, Κότος (60′ Κουντουριώτης), Βερνάρδος, Ξύδας (68′ Κόλα).

Πηγή: Metrosport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This