Επιλογή Σελίδας

Μόλις 1 βαθμό πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού βρίσκεται πλέον ο Πιερικός που δεν κατόρθωσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Καυταντζόγλειου Στάδιο, με τον γηπεδούχο Ηρακλή να φτάνει στην επικράτηση με 4-2, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ με τον Σίλβα να κάνει το 1-0 στο 4′ και παρότι ισοφάρισε σε 1-1 με τον Παπαδόπουλο στο 31′ είδε τους αντιπάλους της να κλείνουν το ημίχρονο προηγούμενοι 2-1 με γκολ του Μπαστακού στο 45′.

Ο Γιουμπιτάνα στο 79′ έκανε το 3-1 για τον Ηρακλή με τον Κανούλα να δίνει ελπίδες στον Πιερικό μειώνοντας σε 3-2 στο 90’+2′. Το γκολ, όμως, του Βιτίνιο στο 90’+4′ ήταν η… ταφόπλακα στις ελπίδες του Πιερικού για τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το “φιλμ” του αγώνα
3′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τόμας, η μπάλα μετά από κόντρες κατέληξε στον Σίλβα που με σουτ έκανε το 1-0.
12′ Σουτ του Τόμας, ο Τζήμας έπεσε στη γωνία του και παραχώρησε κόρνερ.
15′ Εκτέλεση φάουλ του Τόμας, έδιωξε σε κόρνερ ο Τζήμας.
21′ Σουτ του Τόμας, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τζήμα.
29′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Εμπουέλε έκανε τη σέντρα και ο Β. Παπαδόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 για τον Πιερικό.
44′ ΓΚΟΛ! 2-1: Ο Τόμας εκτέλεσε κόρνερ και ο Κωστούλας με κεφαλιά νίκησε τον Τζήμα, κάνοντας το 2-1 για τον Πιερικό.

60′ Σέντρα σουτ του Εμπουέλε, μπλόκαρε ο Γρηγοριάδης.
63′ Ο Γρηγοριάδης μπλόκαρε τη μπάλα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πιερικού.
64′ Πλασέ του Τόμας από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
68′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ για τον Ηρακλή, το πλασέ του Κωστούλα έφυγε άουτ.
75′ ΓΚΟΛ! 3-1: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πιερικού, οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση και ο Γιουπιτάνα με πολύ μακρινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο κενό τέρμα, κάνοντας το 3-1.
90’+2′ ΓΚΟΛ! 3-2: Ο Κανούλας με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 3-2 για τον Πιερικό.
90’+4′ ΓΚΟΛ! 4-2: Ο Βιτίνιο βρέθηκε απέναντι από τον Τζήμα και με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα του Πιερικού, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπούμπας (ΕΠΣ Ηπείρου) με βοηθούς τους Νίκζα (ΕΠΣ Λάρισας) και Δημόπουλο (ΕΠΣ Φλώρινας) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Τακίδης (ΕΠΣ Κιλκίς).

Κίτρινες κάρτες είδαν ο Γιουπιτάνα (35′) του Ηρακλή και ο Κριμιτζάς (51′) του Πιερικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΟΤ Ηρακλής (Κώστας Γεωργιάδης): Γρηγοριάδης, Πανάγου, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Μανωλάκης, Πατράλης, Νταμιάν, Γιουπιτάνα (80′ Βιτίνιο), Τομάς, Μασούρας (57′ Άλεξιτς), Μπαστακός (57′ Πήλιος).
Στον πάγκο: Χατζηπιρπιρίδης, Ιακωβίδης, Τουρσίδης, Βιτίνιο, Μπαλικτσής, Παπαστεριανός Α., Παπαδόπουλος.

Πιερικός (Γιώργος Βαζάκας): Τζήμας, Φωκαΐδης, Τοπαλίδης (70′ Χαντζάρας), Γιαλαμίδης, Κριμιτζάς (88′ Καρανάτσιος), Κουκόλης, Ζούρκος, Εbwelle (70′ Ζαφειράκης), Χαρτσιάς (48′ Τόσκας), Παπαδόπουλος B., Bouoli (70′ Κανούλας).
Στον πάγκο: Γαλάνης, Δεμηρτζόγλου,Παπαδόπουλος Χ., Sudar.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This