Επιλογή Σελίδας

Φιλική εκτός έδρας νίκη επί του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου πέτυχε ο Βατανιακός, επικρατώντας με 2-0 το απόγευμα του Σαββάτου.

Τα γκολ για την ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη πέτυχαν οι Μιχαηλίδης και Κολαξίδης.

Ο Βατανιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν με επιτυχία αφού ο στόχος της παραμονής στη Γ’ Εθνική επιτεύχθηκε, συνεχίζει τις προπονήσεις καθώς το διάστημα μέχρι την έναρξη της ερχόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου είναι πολύ μεγάλο για να είναι οι ποδοσφαιριστές ανενεργοί.

Έτσι, το επόμενο διάστημα μέχρι και τα τέλη Μαΐου αναμένεται να κυλήσει με προπονήσεις και φιλικά.

Την επόμενη Παρασκευή πιθανότατα η ομάδα του Δημήτρη Παυλίδη θα αντιμετωπίσει σε νέο φιλικό την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, ενώ στον προγραμματισμό έχει ενταχθεί και φιλικό με τον ΓΑΣ Σβορώνου, λογικά μετά το Πάσχα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Σκαμπαρδώνης με βοηθούς τους Β. Λέφα και Ραντάνι.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Δημήτρης Παυλίδης): Βαβατσιουλας, Κόλα, Καραγκούνης, Φυτοπουλος, Καρτσαμπάς, Ιντζόγλου, Γιαζιτζόγλου, Χατζηδίμπας, Ξυδούς, Τσενικλής, Κατσαμάγκας.
Αγωνιστηκαν ακόμη και οι Μπατζωνης, Ζουκαν, Χασάπης, Ναζλίδης, Σεχολάρι, Μαργαρίτης, Σιδηρόπουλος.

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Κούζας, Αδαμόπουλος, Μυστρίδης Ρ., Λιόλιος, Δερμίσης, Νταμπαλάκης, Τσιώμης, Δημηνάς, Μιχαηλίδης, Μυστρίδης Ν., Μπενίσκος.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Σεμιτσίδης, Σαμανίδης, Κολαξίδης, Λάιος, Παλαιολόγου, Τσικαδέρης, Κατσάρας, Λαζαρίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This