Επιλογή Σελίδας

Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη επί της Δόξας 10 Μοσχοχωρίου πέτυχε ο Νέος Παμβρυακός, ο οποίος κέρδισε με 3-1 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των play out της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα της Βρύας ξεκίνησε τα πλέι άουτ με τον ίδιο τρόπο που είχε ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια οπότε και είχε κερδίσει ξανά τη Δόξα στο Μοσχοχώρι με 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 28′ με γκολ του Σ. Νικολαΐδη, με το 0-1 να διατηρείται μέχρι το 60′.

Τότε ο Εφραιμίδης ισοφάρισε σε 1-1 για τη Δόξα 10 Μοσχοχωρίου.

Ο Νέος Παμβρυακός έφτασε στο “τρίποντο” με δυο γκολ του Δαλάκα, ο οποίος έκανε το 1-2 στο 72′ και “σφράγισε” τη νίκη στο 83, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Πλέον ο Νέος Παμβρυακός έφτασε τους 19 βαθμούς και παραμένει ισόβαθμος με τον Εθνικό Κατερίνης που επίσης κέρδισε σήμερα (στη μεταξύ τους ισοβαθμία υπερτερεί η ομάδα της Βρύας).

Η Δόξα 10 Μοσχοχωρίου παρέμεινε στους 22 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον Όλυμπο Αγίου Σπυρίδωνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος της ειδικής βαθμολογίας των πλέι άουτ θα υποβιβαστεί στη Γ’ ΕΠΣ Πιερίας εφ’ όσον ο πρωταθλητής Πιερίας, ΓΑΣ Σβορώνου δεν κατορθώσει να ανεβεί στη Γ’ Εθνική. Σε περίπτωση που οι Σβορωνιώτες προβιβαστούν, τότε στη Γ’ κατηγορία θα υποβιβαστεί μόνο ο Ορφέας Φωτεινών που είχε αποχωρήσει από το πρωτάθλημα στην κανονική διάρκεια.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τη Φωτιάδου και τον Μπίνια.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δόξα 10 Μοσχοχωρίου: Σκραπαλής, Νικολαΐδης, Βανάσας, Παπαδόπουλος, Τσιγκαρόπουλος, Βασιουρής, Εφραιμίδης, Δήμος, Περιστερόπουλος (58′ Αργυρόπουλος), Αμανατίδης (76′ Πετρίδης), Μπαϊράμι (46′ Βασιουρής).

Νέος Παμβρυακός: Μήτσης, Τσάτσος, Στραβογιάννης Ν., Βαρμάζης, Βαϊνάς (46′ Καραμέλιος), Τσάτσος Δ. (90′ Τζάγκας), Κόντος, Στραβογιάννης Ν., Χασιάκης, Δαλάκας, Νικολαΐδης Σ. (76′ Νικολαΐδης Γ.).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This