Επιλογή Σελίδας

Νίκη που τον κρατάει “ζωντανό” στη “μάχη” της παραμονής πέτυχε ο Εθνικός Κατερίνης, επικρατώντας με 2-1 του Ολύμπου Αγίου Σπυρίδωνα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των play out της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι Σταθμιώτες έφτασαν τους 19 βαθμούς και παραμένουν ισόβαθμοι με τον Νέο Παμβρυακό που επίσης κέρδισε σήμερα (στη μεταξύ τους ισοβαθμία υπερτερεί η ομάδα της Βρύας).

Ο Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα παρέμεινε στους 23 βαθμούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος της ειδικής βαθμολογίας των πλέι άουτ θα υποβιβαστεί στη Γ’ ΕΠΣ Πιερίας εφ’ όσον ο πρωταθλητής Πιερίας, ΓΑΣ Σβορώνου δεν κατορθώσει να ανεβεί στη Γ’ Εθνική. Σε περίπτωση που οι Σβορωνιώτες προβιβαστούν, τότε στη Γ’ κατηγορία θα υποβιβαστεί μόνο ο Ορφέας Φωτεινών που είχε αποχωρήσει από το πρωτάθλημα στην κανονική διάρκεια.

Η ομάδα του Εθνικού Κατερίνης άνοιξε το σκορ στο 11′ με γκολ του Bostanxhi.

Ο Δεληγιαννίδης στο 15′ ζευγάρωσε τα τέρματα για τον Εθνικό, με το 2-0 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τελικό 2-1 με γκολ του Περδίκη στο 67′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Μηνούδη και Ατματζίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Κατερίνης: Αφατζάνης, Πασκάλι, Παπαδόπουλος, Γατσιός, Θωμαΐδης, Τζιάμας, Κουκοδήμος (71′ Μητσιόπουλος), Δεληγιαννίδης, Βαρνάς, Bostanxhi, Modiga.

Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα: Μπεκιάρης, Κατσιούλας, Τόκας, Μπουτογιάννης, Περδίκης, Κουλιανόπουλος, Αετός, Τσουρέκας, Καλαϊτζής, Μπαμίχας, Αμανατίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This