Επιλογή Σελίδας

O Ηρακλής επικράτησε εύκολα με 3-0 της ΑΣΑ στην Καρδίτσα για την 29η αγωνιστική της Super League 2.

O Γηραιός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έβαλε δύσκολα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Τα γκολ πέτυχαν οι Πατράλης (25′), Ματίας Τομάς (69′) και Βιτίνιο (87′).

Για την ΑΣΑ αυτή ήταν η τέταρτη σερί ήττα, ενώ ο Ηρακλής έφτασε στην όγδοη νίκη του στο πρωτάθλημα και τέταρτη συνολικά μακριά από το Καυτανζόγλειο.

Ο θρίαμβος στην Καρδίτσα τον φέρνει μάλιστα την 7η θέση και πλέον κοιτά το επόμενο ματς με Πιερικό.

Η ΑΣΑ απείλησε μόλις στο 4′ με τον Γκίνη να κάνει το σουτ και τον Γρηγοριάδη να σώζει την κατάσταση. Ο Ηρακλής απάντησε στο 13′ με τον Μασούρα να σημαδεύει το δοκάρι, ενώ έξι λεπτά ο Γκίνης είχε μια ακόμη ευκαρία που δεν βρήκε στόχο.

Το σκορ άνοιξε στο 25′ ο Πατράλης με κεφαλιά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής κυριάρχησε και κατάφερε να σκοράρει άλλες δύο φορές. Με τον Τομάς στο 69′ και τον Βιτίνιο στο 87′, φτάνοντας σε ένα εύκολο τρίποντο.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Θεολόγης, Κουτρομάνος (46′ Καρανίκας), Κοτσώνης, Γκόλιας (77′ Γκέγιε), Σταμόπουλος, Μπάλλας (46’Πολίτης), Πλέγας, Μπενγκόα (46 Δημούτσος), Γκίνη (77′ Λαγός), Μπαντιμπαγκά, Αθανασιάδης.

ΠΟΤ Ηρακλής (Γεωργιάδης): Γρηγοριάδης, Μανωλάκης, Πανάγου, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Πατράλης, Νταμιαν Σίλβα, Μασούρας (66′ Άλεξιτς), Γιουμπιτάνα (79′ Βιτίνιο), Τότσκα (40′ Τόμας), Μπαστακός (66′ Πήλιος).

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This