Επιλογή Σελίδας

Mε μία καλή εμφάνιση, η Νίκη Βόλου έφτασε στην κατάκτηση τριών ακόμη βαθμών, αυτήν τη φορά επί του ΠΑΟΚ Β’, με σκορ 2-1 για την 29η αγωνιστική της Super League 2, πετυχαίνοντας μία κατάκτηση τριών βαθμών και συνεχίζοντας το θετικό σερί.

Κουσκουνάς και Μιράντα ήταν αυτοί που πέτυχαν τα τέρματα των «κυανόλευκων», με τον Μπράντονιτς να ισοφαρίζει προσωρινά για τους φιλοξενούμενους, που είχαν και δοκάρει μάλιστα με τον Κουλούρη.

Η Νίκη αντέδρασε σωστά στην ισοφάριση, θα μπορούσε να έχει αποφύγει και το γκολ αν δεν υπήρχε μία μικρή ασυνεννοησία σε εκείνο το χρονικό σημείο που κόστισε μεν την ισοφάριση, αλλά όχι τελικά και τους βαθμούς.

Η Νίκη προσπάθησε στην αρχή να βγάλει απειλητικές φάσεις, με τον ΠΑΟΚ στη συνέχεια να ισορροπεί αλλά και να παίρνει σε κάποια σημεία τον έλεγχο του αγώνα, είχε και δοκάρι, αλλά οι «κυανόλευκοι» πήραν και πάλι τα ηνία για να πετύχουν και το γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο 17’ με την μπάλα μέσα στην περιοχή του Μπαλωμένου, ο Κάσσος έκανε μία κεφαλιά και ακολούθησε το «ψαλιδάκι» από τον Κουσκουνά για να στείλει την μπάλα άουτ. Από την άλλη, στο 23’ μετά από σέντρα του Πάνου από δεξιά, ο Κουσκουνάς έκανε την κεφαλιά και η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά της εστίας του Μπαλωμένου. Στο ο 24’ πάλι ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Β’ αναγκάστηκε να διώξει με τις γροθιές σε κόρνερ, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λούκας Γκαρσία.

Η Νίκη θα μπορούσε να πετύχει γκολ και στο 31’ όταν η πίεση που άσκησαν οι «κυανόλευκοι» έφερε την μπάλα από τον Ουεντραόγκο στον Μιράντα που σούταρε εντός περιοχής, ωστόσο η πορεία της μπάλας σταμάτησε σε σώμα αμυνόμενου.

Η πιο μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους από την άλλη καταγράφηκε στο 35’, όταν ο Τάχατος βρήκε τον Κουλούρη εντός περιοχής, με τον παίκτη του ΠΑΟΚ Β’ να κάνει το σουτ για να στείλει την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Περιστερίδη, και με την άμυνα της Νίκης στη συνέχεια να διώχνει σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι πάντως απάντησαν με τον καλύτερο τρόπο στο 43’, όταν ο Κουσκουνάς έκανε την κούρσα από το κέντρο του γηπέδου προς την αντίπαλη περιοχή, και την κατάλληλη στιγμή «έσπασε» την μπάλα στον Βασιλείου βρισκόμενος απέναντι στον Μπαλωμένο, που εύκολα σκόραρε για το 1-0.

Καλύτερη έμοιαζε η Νίκη και στην αρχή του δεύτερου μέρους, με τους παίκτες της στο 48’ να ζητούν χέρι αντιπάλου εντός περιοχής αλλά αρκέστηκαν στο κόρνερ.

Στη συνέχεια και στο 58’, ο Ουεντραόγκο έχασε την μπάλα από τον Βασιλείου που είδε τον Κουσκουνά και του πέρασε την μπάλα. Ο επιθετικός της Νίκης έκανε πάλι την κούρσα και παρά την πίεση σούταρε, αλλά ο Μπαλωμένος έπεσε σωστά με αποτέλεσμα να μπλοκάρει την μπάλα.

Aπό την άλλη στο 68’ ο Μιράντα δέχθηκε το σπρώξιμο εντός περιοχής από τον Κουλιεράκη, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, με αποτέλεσμα στο 69’ ο Γρόσδης να βρει τον Μπράντονιτς και αυτός να πλασάρει τον τερματοφύλακα της Νίκης για το 1-1.

Στο 83’ πάλι, ο Παναγιωτίδης παραλίγο να σκοράρει αλλά έδιωξε η άμυνα του ΠΑΟΚ Β’ σε κόρνερ, με τον Αθανασίου ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση, και τον Μιράντα επερχόμενος να κάνει με κεφαλιά το 2-1. Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι και οι «κυανόλευκοι» πήραν το θετικό αποτέλεσμα για μία ακόμη αγωνιστική.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Περιστερίδης, Κάσσος (38’ λ.τ. Παναγιωτίδης), Αθανασίου, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Πάνος, Τσουκαλάς, Βασιλείου (72’ Βλαχομήτρος), Μιράντα, Γκαρσία (46’ Αλιατίδης), Κουσκουνάς (88’ Κυρίτσης).

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τσoπούρογλου, Ουεντραόγκο (65’ Γρόσδης), Σαλαμούρας, Τάχατος (65’ Γιαξής), Κούτσιας (78’ Πανίδης), Κουλούρης (65’ Μπράντονιτς), Τζίμας (46’ Σπυρίδης)

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This