Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Πιερικού με τον Πανσερραϊκό που διεξήχθη στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Super League 2, αποτέλεσμα που κρατάει εκτός της επικίνδυνης ζώνη τον κατερινιώτικο σύλλογο.

Η κεφαλιά του Κουκόλη στο 11′ έδωσε προβάδισμα στο “συγκρότημα” του Γιώργου Βαζάκα, όμως ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε στο τελικό 1-1 με σουτ του Κανίς στο 19′.

Μάλιστα, οι Σερραίοι ήταν αυτοί που είχαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες στον αγώνα, με το δοκάρι του Stina στο 27′, τα σουτ του Diaz στο 21′ και στο 29′ που έφυγαν άουτ, το σουτ του Stina στο 71′ που μπλόκαρε ο Τζήμας και τη σέντρα σουτ ξανά του Diaz στο 90′ που έφυγε μόλις άουτ.

Στον αντίποδα, ο Πιερικός πέραν του γκολ δεν απείλησε ιδιαίτερα τα καρέ του Κατσίκα, με το σουτ του Ζαφειράκη στο 36′ και την… ολιγωρία του Β. Παπαδόπουλου στο 81′ να σουτάρει ενώ βρέθηκε απέναντι από τον Κατσίκα.

Οι δυο ομάδες από το 76′ αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκαν ο Παντελιάδης του Πιερικού και ο Κανίς του Πανσερραϊκού με κόκκινες κάρτες.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το LIVE του katerinisport.gr.

Έτσι, ο Πιερικός παρέμεινε εκτός της επικίνδυνης ζώνης, διατηρώντας το +2 από τον Πανσερραϊκό που είναι 14ος και σε ενδεχόμενη μεταξύ τους ισοβαθμία, θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων (δεδομένων των δυο ισοπαλιών στα μεταξύ τους παιχνίδια). Στα θετικά, η αύξηση της διαφοράς από την Καβάλα που έχασε εντός έδρας από τη Λάρισα και πλέον είναι στο -4 (με αγώνα λιγότερο).

Επίσης, δεν άλλαξε κάτι σε σχέση με τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από τον Πιερικό καθώς ο Απόλλων Πόντου πήρε βαθμό απέναντι στη Βέροια και ο Θεσπρωτός με τον Απόλλωνα Λάρισας αναδείχθηκαν ισόπαλοι.

Το “φιλμ” του αγώνα
9′ Σουτ του Φωκαΐδη από το σημείο του πέναλτι, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Κατσίκα.
11′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από σέντρα του Κριμιτζά, ο Κουκόλης με κεφαλιά νίκησε τον Κατσίκα και έκανε το 1-0 για τον Πιερικό
16′ Έπειτα από σέντρα του Bouoli από αριστερά, ο Παπαδόπουλος έκανε το γυριστό σου μέσα από την περιοχή, όμως το σουτ δεν είχε τύχη…
19′ ΓΚΟΛ! 1-1: Μετά από σέντρα του Stina από αριστερά, ο Conci “άδειασε” τον Γιαλαμίδη, η μπάλα κατέληξε στον αμαρκάριστο Κανις που με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή, στο δεύτερο δοκάρι, έκανε το 1-1 για τον Πανσερραϊκό.
21′ Ο DiaΖ μετά από σέντρα των φιλοξενούμενων νίκησε στη μονομαχία τον Γιαλαμίδη αλλά το σουτ που έκανε από το ύψος του πέναλτι και δεξιά, έφυγε ψηλά άουτ, σε μια καλή στιγμή για τον Πανσερραϊκό.
27′ Σε αντεπίθεση για τον Πανσερραϊκό όπου έφυγαν τρεις φιλοξενούμενοι με δύο ποδοσφαιριστές του Πιερικού, ο Stina από αριστερά μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ, η μπάλα όμως χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ!
29′ Μετά από λάθος της άμυνας του Πιερικού, ο Diaz έκανε το συρτό σουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, η μπάλα όμως έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τζήμα.
36′ Ο Μπουολί από δεξιά έκανε συρτή σέντρα όμως το σουτ του Ζαφειράκη από ευνοϊκή θέση έφυγε ψηλά άουτ.

49′ Σουτ του Καραμπέρη, μπλόκαρε ο Τζήμας.
52′ Σουτ του Conchi, η μπάλα κόντραρε στον Κουκόλη και έφυγε άουτ.
54′ Ο Β. Παπαδόπουλος προσπάθησε να πλασάρει απο ευνοϊκή θέση αλλά ολιγώρησε και κόπηκε από τον Pinto.
62′ Διαμαρτυρίες του Πιερικού για πέναλτι σε χέρι του Κεφαλά μέσα στην περιοχή μετά από σουτ του Β. Παπαδόπουλου, ομως ο διαιτητής Μελτζανιδης το θεώρησε ακούσιο.
71′ Από σέντρα του Ζέρη από δεξιά, ο Stina πετάχτηκε στην πλάτη των κεντρικών αμυντικών του Πιερικού και έκανε το πλασέ, όμως ο Τζήμας μπλόκαρε.
76′ Αποβολή των Παντελιάδη και Kanis με κόκκινες κάρτες. Προφανώς ο παίκτης του Πανσερραϊκού κάτι θα είπε στον ποδοσφαιριστή του Πιερικού, ο οποίος δε συγκράτησε τα νεύρα του, με αποτέλεσμα να αποβληθούν αμφότερη από τον διαιτητή.
81′ Έπειτα από σέντρα του Χαρτσιά από αριστερά, ο Παπαδόπουλος μέσα στην περιοχή πήγε να “εκτελέσει” τον Κατσίκα αλλά κόπηκε την τελευταία στιγμή απο τον Pinto.
90′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό με τον Stina μέσα από την περιοχή και αριστερά να κάνει συρτή σέντρα σουτ, όμως ο Conci δε μπόρεσε να βρει τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι με αποτέλεσμα αυτή να περάσει άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μελιτζανίδης με βοηθούς τους Χριστοδούλου και Νατσιόπουλο της ΕΠΣ Ημαθίας. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Τάσης της ΕΠΣ Ηπείρου.

Εκτός από τον Παντελιάδη του Πιερικού και τον Kanis του Πανσερραϊκού που αποβλήθηκαν με κόκκινες κάρτες στο 76′, αποβλήθηκε ακόμη με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα στο 89′ κάποιο μέλος της αποστολής του Πανσερραϊκού που βρισκόταν στον πάγκο (είχε δει την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 12′).

Κίτρινες κάρτες είδαν ο Φωκαΐδης (59′) του Πιερικού και οι Diaz (33′), Pinto (34′), Κρητικός (38′) και Stina (88′) του Πανσερραϊκού.

Τέλος, παρατηρήθηκαν με κίτρινη κάρτα ο τεχνικός διευθυντής του Πιερικού, Στέφανος Σκέντος (70′) και ένας από τους συνεργάτες του Διγκόζη στο 89′.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Γιώργος Βαζάκας): Τζήμας, Μηλιώτης, Χαρτσιάς, Παντελιάδης, Κουκόλης (77′ Ζούρκος), Γιαλαμίδης, Κριμιτζάς (85′ Ίτσιος), Φωκαΐδης (61′ Δεμηρτζόγλου), Ζαφειράκης (85′ Ebwelle), Παπαδόπουλος Β., Bouoli (85′ Κανούλας).

Στον πάγκο: Γαλάνης, Χαντζάρας, Καρανάτσιος, Τόσκας.
Πανσερραϊκός (Άγγελος Διγκόζης): Κατσίκας, Ζέρης, Pinto, Κρητικός (80′ Marchioni), Καραμπέρης (90’+5′ Γιανναράκης), Conci, Kanis, Κεφαλάς, Stina (90’+1′ Σοφιανός), Diaz, Καρασαλίδης.
Στον πάγκο: Καβουσάκης, Δημητρίου, Κασμερίδης, Φουάσης, Έππας, Dannelian.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This