Επιλογή Σελίδας

Του Χρήστου Γκατζούλη

Μετά από ένα παιχνίδι σε τεντωμένο σχοινί, ΑΟ Υπάτου και Ηρακλής Λάρισας έμειναν στο 1-1, ένα αποτέλεσμα που ευνοεί απόλυτα την ομάδα της Λάρισας αφού έκοψε πρώτη το νήμα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και θα δώσει αγώνες μπαράζ για άνοδο στην SL 2.

Χαμένο πέναλτι για τον ΑΟ Υπάτου στο δεύτερο ημίχρονο, «ήρωας» για τον Ηρακλή ο Παπαγιάννης! Το παιχνίδι έγινε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο και παρουσία φιλάθλων και από τις δύο ομάδες. Μάλιστα αρκετοί Λαρισαίοι βρέθηκαν στο γήπεδο για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών του Ηρακλή.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Α.Ο. Υπάτου πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 20ο λεπτό με τον Ποτουρίδη μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα του Ηρακλή, Παπαγιάννη, ενώ ο Ηρακλής κατάφερε και βρήκε τον δρόμο της ισοφάρισης μόλις ένα λεπτό αργότερα, χάρη σε τετ- α -τετ του Αλεξίου από πάσα του Αγρόδημου.

Οι γηπεδούχοι στην επανάληψη έχασαν και πέναλτι στο 70′ όταν ο Δοδοντσάκης υπέπεσε σε παράβαση εντός της μεγάλης περιοχής του Ηρακλή και ο Μπουντόπουλος που το εκτέλεσε είδε τον Παπαγιάννη να του λέει «όχι»!

Μετά το χαμένο πέναλτι οι φάσεις ήταν ελάχιστες και οι παίκτες του Ηρακλή με σωστή σκέψη κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν!

Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες πανηγύρισαν έξαλα την μεγάλη επιτυχία πετώντας στον αέρα τον πρόεδρο της ομάδας Λάμπρο Ιωακείμ! Ο Ηρακλής έκανε κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο, έδωσε ότι είχε και δεν είχε και στο τέλος δικαιώθηκε!

Διαιτητική τριπλέτα: Ρεντίφης, Σούζας (Αν. Αττικής), Παύλος (Δυτ. Αττικής).

ΑΟ Υπάτου (Γιώργος Αντωνόπουλος): Βουτσελάς, Αργυρίου (86′ Ροκάϊ), Σταγάκης, Παπαδόπουλος (86′ Ζήση), Βέρτζος, Γλυνός, Σπηλιώτης (75′ Σάνι), Ταυταρίδης (80′ Τσιάτρης), Ποτουρίδης, Μπουντόπουλος, Γκούφα.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Καμπέρης, Γκαλίτσιος, Δοδοντσάκης, Αγρόδημος, Γκίκα (74’ Κούλπας), Μπάμης (72’ Παπαδόπουλος), Αλεξίου (81’ Λώτας), Ζαφειρίου (81’ Κακαβίτσης), Χρηστίδης.

Πηγή: Athletic Λάρισα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This