Επιλογή Σελίδας

Με ισοπαλία 1-1 ολοκλήρωσαν τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής Δήμητρα Ευξεινούπολης και Θησέας, στο μεταξύ τους παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική. Μάλιστα, οι δύο ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσαν από πέντε ισοπαλίες η κάθε μία. Ο Στέλιος Αρσένος άφησε στον πάγκο αρκετούς από τους βασικούς και έδωσε ευκαιρίες σε νέα παιδιά όπως οι Κουτσουράκης, Πουλιάνας, Παπουτσής, Μπιρμπίλης και Μπουμπούκης, οι οποίοι ξεκίνησαν βασικοί, ενώ από την άλλη ο Δημήτρης Κοφφάς εμπιστεύτηκε τους συνήθεις «έντεκα».

Το παιχνίδι ήταν πιο ενδιαφέρον στην επανάληψη, όπου και οι δύο ομάδες σκόραραν, με τον Βουρδάκη να νικάει από το σημείο του πέναλτι (που κέρδισε ο Πεπκολάι) τον Κουτσιρίμπα στο 59’ και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν τέσσερα λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Μπόρα. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες και στα …δοκάρια, με τους παίκτες του Δημήτρη Κόφφα να στέκονται άτυχοι στο 16’, όταν το σουτ του Κατσιγιάννη από πλάγια αριστερά, μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πουλιάνα. Στο 41’ η Δήμητρα …ισοφάρισε τα δοκάρια, όταν ο Καρράς έκλεψε την μπάλα από το κέντρο, τροφοδότησε δεξιά τον Διαμαντόπουλο, ο οποίος έκανε τη σέντρα και ο Μπουμπούκης με μονοκόμματο σουτ από αριστερά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο.

Το δεύτερο ημίχρονο ο Στέλιος Αρσένος πέρασε τους Πεπκολάι και Καμπέρη, με τον πρώτο να κερδίζει το πέναλτι, όταν σε κάθετη πάσα του Βουρδάκη από το κέντρο, πρόλαβε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε το κοντρόλ, αλλά έπεσε πάνω του ο Κουτσιρίμπας που είχε κάνει έξοδο με τον κ. Τσίντζα να δείχνει άμεσα την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Ο Βουρδάκης με εκτέλεση στο κέντρο της εστίας έκανε το 1-0, για να ισοφαρίσει στο 63’ ο Μπόρας με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καρατσώλη από τα αριστερά, κάνοντας το τελικό 1-1.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο απελευθερωμένα στην επανάληψη και χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Δήμητρα Ευξεινούπολης: Πουλιάνας, Θεοδωρόπουλος, Φαράντος, Μπιρμπίλης, Στεφανής, Καρράς, Κουτσουράκης (46’ Καμπέρης), Παπουτσής (46’ Πεπκολάι), Βουρδάκης (73’Λάμπος), Διαμαντόπουλος (91’ Θωμαΐδης), Μπουμπούκης.

Θησέας Αγρίας: Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Κουκούτης (73’ Λίτσος), Σπαθής, Δημουλάς, Αλεξίου, Κατσιγιάννης (73’ Χατζησταμάτης), Κουτσούκης, Καρατσώλης, Τσιανάκας, Αλμασίδης.

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This