Επιλογή Σελίδας

Η Αρτάκη κέρδισε 2-1 τη Φήκη, για την 22η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Νίκη γοήτρου για τον ΑΟΝΑ, που είχε υποβιβαστεί απ’ την προηγούμενη Κυριακή, στο κλείσιμο της αυλαίας των υποχρεώσεων του για το πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και αφού δημιούργησαν δύο ευκαιρίες με Παπαδάκη (13′: κοντινό σουτ ψηλά άουτ-σέντρα από Ντλέκο) και Μεγάλο (15′: σουτ ελάχιστα άουτ), ο δεύτερος με κοντινό πλασέ αξιοποίησε στο 18′ μπαλιά του Ντελέκου και άνοιξε το σκορ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσούπρος με καρφωτή κεφαλιά διπλασίασε τα γκολ της ομάδας της Εύβοιας.

Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να αντιδράσουν. Αυτό που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1, με σουτ του Τσιαφίτσα.

ΑΟ Νέας Αρτάκης (Μίλτος Γκόφας): Μανωλικίδης, Κουτρόπουλος, Αντωνάκης, Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου, Παπαδάκης (80′ Γριζανίτης), Ντελέκος (88′ Κατσαρής), Μεγάλος, Στασινόπουλος, Χατζηστάμου (89′ Λιάσκος).

Φήκης ΠΟ (Νίκος Μανούρας): Ντάσκας, Γιαννουλάς, Τζέλας (83′ Δούλαλας), Μωραΐτης, Σίδροσος, 8 Μακρής, Καλτσάς (46′ Γεωργάκης), Μπακαλής (46′ Σιαμαντάς), Τσιαφιτσάς, Κοντογιώργος (75′ Σκαρμπέας), Ζέρβας (46′ Πολυζόπουλος).

Πηγή: Εύβοια Sports

Pin It on Pinterest

Shares
Share This